Senior Software a achizitionat 30% din actiunile Sincron HR

Citeste articolul pentru detalii despre noul parteneriat!

Senior Software a cumparat 30% din pachetul de actiuni al companiei HR Sincron. Cu peste 600 de implementari finalizate, cei doi furnizori de solutii software au in portofoliul de clienti companii precum Regina Maria, Volvo, Baneasa, Delaco, Rompetrol, Dedeman si multi altii.

HR Sincron este o afacere dezvoltata in 2007, ce ofera companiilor din Romania si America de Nord o platforma software avansata de resurse umane, prin intermediul careia sunt gestionate integrat fluxurile din principalele verticale de HR:

Recrutare si onboarding

Managementul performantei

Administrare de personal

Gestiunea trainingurilor

Pontaj

Salarii

Self-service pentru angajati

Comunicare interna

Portofoliul de clienti al companiei este format din branduri de renume precum: Groupe Renault Romania, Farmec, Rewe Group, Libra Bank si multi altii.

sincron hr sistem salarizare comunicat presa hr payroll hr system bg 1

“Decizia parteneriatului cu Senior Software reprezinta o evolutie naturala a relatiei construite in timp de cele doua companii. Credem cu tarie ca puterea echipelor unite este mai mare decat suma puterilor individuale, prin urmare consideram ca oferta comuna pe care o propunem pietei este mult mai consistenta si creeaza mai multa valoare pe piata romaneasca”

Mihai Stanca, Director General HR Sincron

Prin parteneriatul dezvoltat, solutia Sincron HR Software va fi intregita de suita de bugetare si performanta in HR oferita de Senior Software, furnizand astfel o platforma integrala care acopera toate activitatile de resurse umane.
Integrarea excelenta dintre solutia HR si SeniorXRP – platforma ERP web-based pentru afaceri cu activitati complexe, oferita de Senior Software, reprezinta un alt punct important al parteneriatului strategic dintre Senior Software si HR Sincron.

”Sinergia intre pachetul nostru de sisteme si platforma Sincron HR Software, colaborarea excelenta dintre echipe si nevoia clientilor nostri de a accesa un singur furnizor software pentru a acoperi toate ariile de business au fost aspecte cheie care au dus la decizia finala.”
Daniel Toma
Director General Senior Software

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 450 de implementari de succes si dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, cu o echipa formata din 160 de angajati.

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software!

Detalii