Senior Software este Premier Partner Zebra Technologies

All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet.

Senior Software a obtinut statutul de “Permier Business Partner” din partea liderului mondial in productia si furnizarea de solutii mobile enterprise, Zebra Technologies.

Datorita dezvoltarii companiei si a investitiilor realizate in sisteme software performante care integreaza o varietate de echipamente hardware, Senior Software a obtinut cel mai inalt statut de parteneriat Zebra Technologies. Statutul de “Premier Business Partner” este acordat doar colaboratorilor care obtin rezultate exceptionale.

Cu o crestere a cifrei de afaceri de peste 42%, in 2017 Senior Software si-a dublat profitul si a lansat platforma Trada pentru echipamente si consumabile. Solutiile hardware oferite prin intermediul acestei platforme provin de la diferiti furnizori cu renume, printre care se numara si Zebra Technologies.

Acest parteneriat ii asigura, inca o data, pe clientii nostri despre importanta pe care o acordam sistemelor si echipamentelor pe care le introducem pe piata. In contextul economic actual, colaborarea solida cu furnizori de incredere, recunoscuti pe plan global, este esentiala pentru susținerea companiilor in procesul de automatizare si de atingere a obiectivelor de business. Echipamentele Zebra completeaza perfect nevoile companiilor din variate industrii, care au ales sa-si implementeze sisteme software din portofoliul nostru.
Daniel Toma
Director General Senior Software

Prin parteneriatul cu Zebra Technologies, Senior Software ofera companiilor interesate de automatizare, o gama variata de echipamente hardware precum: imprimanta termica, cititoare de coduri de bare, cartuse imprimanta,toner imprimanta, terminale portabile si nu numai, toate acestea putand fi gasite pe platforma Trada.

Ne bucuram ca Senior Software a obtinut noul nivel de parteneriat, confirmand astfel succesul strategiei pe care a adoptat-o in ultimii ani, aceea de a aduce un plus de valoare gamei largi de solutii software pe care le are in portofoliu prin alaturarea celor mai noi solutii si servicii Zebra. Astfel, clientii beneficiaza de solutii complete, cu tehnologie de ultima generatie.
Sorin Ionascu
Territory Sales Manager in cadrul Zebra Technologies