Senior Software se extinde cu operatiuni in vestul Romaniei

Citeste articolul pentru mai multe detalii!

Senior Software, unicul furnizor, dezvoltator si integrator de solutii software din Romania, care ofera un pachet complet de sisteme integrate pentru managementul afacerilor, isi deschide o noua filiala. Pe langa punctele de lucru din Bucuresti, Cluj, Constanta si Iasi, compania va dispune, din acest an, de un sediu si in Timisoara.

Senior Software se extinde cu operatiuni in Timisoara. Compania are o experienta de aproape 20 de ani pe piata de solutii software si o cifra de afaceri de peste 37 milioane de RON, venind in ajutorul companiilor cu sisteme intuitive, de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware.

Noul sediu se deschide vara aceasta, furnizorul de solutii software urmand sa creeze, cu aceasta ocazie, peste 20 de locuri de munca in Timisoara. Echipa va fi formata din:

Personal dedicat pentru serviciul de suport clienti;

Personal dedicat pentru implementarea de solutii software (cu abilitati de contabilitate, productie sau logistica);

Personal dedicat pentru vanzarea de solutii software.

Senior Software, prin filiala din Timisoara, va oferi servicii de consultanta firmelor din imprejurimi, interesate de digitalizarea afacerilor. Scopul urmarit este de a extinde si consolida prezenta Senior Software la nivel local si, totodata, de a mari portofoliul de clienti Senior Software.

Senior Software se extinde cu operatiuni in Timisoara sisteme software ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware

“Deschiderea punctului de lucru din Timisoara face parte din strategia Senior Software de extindere geografica, inceputa in 2008 cu infiintarea filialei din Constanta si continuata cu sediile din Iasi si Cluj. Alegerea a fost una fireasca, datorata, in primul rand, potentialului de business din vestul tarii, noi avand deja companii importante din aceasta zona in portofoliul nostru de clienti, printre care se numara si Barum Automotive, RPW Logistics, Vitacom Electronics, Side Grup, Agroland sau Randler Group”

Daniel Toma, Director General Senior Software.

De la infiintare si pana in prezent, compania a realizat peste 450 de implementari, printre clientii regasiti, in portofoliul Senior Software, numarandu-se: QFort, Regina Maria, Delaco, Porsche România, Dinamic 92, Sipex Company, Ocean Fish, Frigotehnica, SanoVita, Stera Chemicals, Croco, Herlitz si multi altii.

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 450 de implementari de succes si dispune de 7 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, cu o echipa formata din peste 170 de angajati.

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software!

Detalii