Sustinut de Senior Software, distribuitorul Biodeck opereaza zilnic sute de comenzi si pregateste intrarea pe piata internationala

Citeste articolul pentru detalii despre beneficiile aduse de solutiile ERP, BI, WMS, B2B si B2C companiei Biodeck

Biodeck, distribuitor de ambalaje sustenabile, proceseaza zilnic sute de comenzi de la nivel national cu ajutorul unor solutii software integrate, acesta urmand sa intre in scurt timp si pe piata internationala. Produsele sunt comercializate prin intermediul magazinului online, furnizat de Senior Software, care este integrat cu sistemele ERP, WMS si BI, de la acelasi furnizor.

Biodeck, companie care furnizeaza ambalaje sustenabile din plante pe piata din Romania, a simplificat si imbunatatit modul in care isi desfasoara activitatea, folosind sisteme integrate de la Senior Software. Cu o cifra de afaceri de aproximativ 17 milioane de euro, Biodeck a automatizat majoritatea fluxurilor de business si reuseste astfel sa dezvolte afacerea intr-un ritm accelerat.

In momentul de fata, distribuitorul de ambalaje biodegradabile si compostabile foloseste platforma ecommerce B2B & B2C de la Senior Software, pentru vanzari online de tip business-to-business si business-to-consumer la nivel national, urmand sa extinda distributia pe plan international.

“Utilizand solutia ecommerce de la Senior Software, Biodeck reuseste sa opereze, fara erori, sute de comenzi zilnic. Comenzile sunt plasate rapid de clienti in platforma online, care este integrata direct cu solutiile ERP si WMS, iar acestea sunt livrate a doua zi dupa plasare.

In acest moment, pregatim platforma pentru vanzari cross-border, pentru a accesa piete internationale. Ne dorim o platforma stabila, securizata, usor de tradus in mai multe limbi.”

Diana Chitu, Marketing Director – Biodeck

Pe langa platforma ecommerce, echipa Biodeck foloseste din portofoliul furnizorului Senior Software atat sistemele ERP si WMS, cat si solutia de Business Intelligence, acestea fiind integrate cu portalul de vanzari B2B si B2C.

Cu sistemele performante de la Senior Software, SeniorERP – soft ERP pentru gestionare resurse, SeniorVisualBI – soft BI pentru raportare & analiza date si soft WMS pentru management depozit, distribuitorul Biodeck are acces in timp real la date de interes si gestioneaza centralizat toate resursele companiei.

In urma integrarii magazinului online cu sistemele ERP, WMS si BI, distribuitorul a obtinut multiple beneficii, precum:

Afisarea in portal a datelor actualizate legate de stocuri si nu numai
Acces usor pentru clienti la istoricul comenzilor si posibilitatea de a urmari oricand stadiul comenzilor in curs
Preluarea si procesarea comenzilor intr-un timp scurt si fara probleme si livrarea mai rapida a produselor comandate
Asigurarea unui flux neintrerupt de date si a unei vizibilitati end-to-end asupra afacerii
beneficii obtinute de compania biodeck in urma implementarii erp bi wms b2b b2c

”Aveam nevoie de o organizare a resurselor companiei, de un centralizator al tuturor departamentelor: achizitii, vanzari, contabilitate, managementul relatiilor cu clientii […] Complexitatea activitatilor desfasurate de Biodeck a impus alegerea unei solutii ERP performante, iar sistemul SeniorERP este capabil sa raspunda eficient provocarilor domeniului de activitate, oferind scalabilitate si permitand cresterea businessului.

Utilizarea mai multor solutii de business de la acelasi furnizor, respectiv Senior Software, este o garantie de integrare perfect functionala a fluxurilor de lucru din companie. Folosind sistemele integrate ERP, WMS, Ecommerce si BI, dispunem de un mod de lucru unitar.”

Diana Chitu, Marketing Director – Biodeck

Printre elementele care au determinat inceperea parteneriatului cu Senior Software se numara adaptarea solutiilor la specificul afacerii Biodeck si permiterea de integrari EDI cu platformele clientilor si furnizorilor. Totodata, au contat: capacitatea solutiei ERP de gestionare a unor volume mari de date si asigurarea de servicii de suport & upgrade post implementare.

Despre Biodeck

Compania Biodeck a fost infiintata in anul 2017 si este specializata in furnizarea de solutii inovatoare pentru economia circulara, realizand distributie de ambalaje din surse regenerabile. Activitatea are la baza o permanenta preocupare pentru identificarea de noi metode si idei care fac businessurile sa fie mai sustenabile. Compania distribuie ambalaje biodegradabile si compostabile, ce au la baza un continut din plante.

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat peste 450 de implementari de succes si dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Senior Software isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, cu o echipa formata din 160 de angajati.

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software!

Detalii