TeraSteel planifica productia in cele 3 fabrici din Romania si Serbia cu APS de la Senior Software

Citeste articolul pentru a afla beneficiile aduse de solutia APS

TeraSteel isi gestioneaza cele 3 fabrici pe care le detine in Romania si Serbia cu ajutorul unui soft de planificare a productiei furnizat de Senior Software.

Odata cu noul sistem implementat, compania a majorat productia cu 10% si orice modificare din planul de productie se realizeaza in timp real, fara intarzierea comenzilor.

TeraSteel planifica productia in cele 3 fabrici din Romania si Serbia cu APS de la Senior Software

TeraSteel, subsidiara a Grupului TeraPlast – cu o cifra de afaceri de 65 milioane de euro – este liderul pe Europa Centrala si de Est in productia de panouri termoizolante si structuri zincate.
Odata cu implementarea softului APS de la Senior Software, compania a inregistrat o crestere de peste 10% a productiei in cele 3 fabrici aflate in Romania si Serbia.

Alte beneficii obtinute de TeraSteel dupa implementarea softului dedicat planificarii includ:

Cresterea capacitatii de productie la: 7000mp/zi in Romania si 8000mp/zi in Serbia

Optiunea de replanificare a 400-500 de comenzi in numai 10-15 sec.

Planificarea de la distanta a productiei din Serbia

Eliminarea timpilor morti si a pierderilor financiare

Introducerea de noi comenzi, ajustarea comenzilor curente sau planificarea aprovizionarii cu doar cateva clickuri

TeraSteel planifica productia in cele 3 fabrici din Romania si Serbia cu APS de la Senior Software
Pentru TeraSteel, implementarea acestui soft a adus o crestere de peste 10% a productiei totale, insa, din punctul meu de vedere, cele mai importante lucruri sunt flexibilitatea pe care ne-o ofera solutia si trasabilitatea obtinuta in relatia cu clientii.
Costmin Patroiu

Costmin Patroiu

General Manager - TeraSteel

„Faptul ca putem schimba planificarea productiei de 3, 7, 10 ori pe zi fara sa pierdem bani este lucrul cel mai important si asta ne da control, adica noi suntem stapani pe situatia de la noi din curte.
Toate acestea se transforma intr-un castig financiar mult mai mare pentru clientii nostri, iar pe noi, ca business, ne pozitioneaza ca o firma foarte serioasa. Din punctul meu de vedere, implementarea acestui soft ne-a dus din Liga Nationala de Fotbal in Campionatul European si il recomand cu foarte multa tarie si incredere altor companii romanesti.“

Cosmin Patroiu