Uniprest Instal a redus la jumatate timpul de bugetare si raportare, cu CPM de la Senior Software

Citeste articolul pentru detalii despre beneficiile aduse de solutia CPM companiei Uniprest Instal

Uniprest Instal, distribuitor de produse HVAC, gestioneaza usor bugetele de venituri si cheltuieli si genereaza rapid rapoarte detaliate pe diferite zone de business, cu solutia CPM de la Senior Software. Timpul dedicat acestor procese s-a redus cu 50% dupa ce compania a inlocuit foile de calcul Excel cu software-ul de management al performantei, obtinand totodata o imagine clara asupra intregii afaceri si asupra directiilor de actiune care se impun.

Distribuitorul de instalatii si echipamente de incalzire din Mures isi desfasoara activitatea intr-un mod mult mai eficient si urmareste atent bugetul pe fiecare centru de profit cu solutia CPM de la Senior Software.

Dupa inlocuirea fisierelor Excel cu noul sistem pentru managementul performantei, compania Uniprest Instal a redus la jumatate timpul dedicat proceselor de bugetare si raportare.

In prezent, distribuitorul urmareste si analizeaza rapid indicatorii de performanta, realizeaza si valideaza bugetul de venituri si cheltuieli fara sa implice prea multe resurse.

Pe langa economiile majore de timp si de resurse, distribuitorul beneficiaza de o mai buna vizibilitate si control sporit asupra intregii afaceri, reusind sa traseze intr-un timp mai scurt un plan de afaceri mai eficient.

uniprest a implementat solutia cpm pentru raportare si bugetare

”Rapiditatea cu care vedem KPI-urile si analizele pe care le putem face sunt cele mai mari beneficii obtinute in urma implementarii solutiei CPM. Timpul dedicat proceselor de bugetare si raportare s-a redus la jumatate de cand utilizam sistemul oferit de Senior Software. Urmarim in timp real rapoartele de stoc, situatia pe puncte de lucru si centre de profit, relatiile cu furnizorii si clientii, putem sa descoperim noi oportunitati si sa ne dezvoltam relatiile cu acestia.

In perioada aceasta de mariri de preturi putem urmari, printr-un raport, care este impactul majorarilor de pret asupra cifrei noastre de afaceri. Putem avea o imagine clara asupra raportului dintre costuri si venituri, informatii pe care le putem folosi in a contura o strategie pe termen lung din care sa rezulte un raport convenabil intre cost si venit si mentinerea clientelei.”

Attila Fazakas, Managing Director – Uniprest Instal

Datorita sistemului CPM / EPM, echipa Uniprest poate identifica usor clientii la care exista un potential mai mare de vanzare si analizeaza indicatorii de performanta din relatia cu furnizorii.

Totodata, reprezentantii Uniprest pot genera dashboarduri interactive ce includ KPI-uri pentru a sintetiza performanta afacerii, iar datorita sistemului de broadcasting din CPM aceste informatii sunt transmise automat catre agenti si managerii de vanzari zonale.

Despre Uniprest Instal

Uniprest Instal, parte a grupului Rensa din Olanda, este o companie din Targu-Mures infiintata in 2009. Principala activitate a companiei este distributia nationala a produselor HVAC (heating – ventilation – air conditioning) ce se face prin intermediul celor 10 puncte de lucru. Compania detine un portofoliu de circa 300.000 de produse si are parteneriate cu aproximativ 120 de furnizori. Cifra de afaceri a distribuitorului se ridica la 47 milioane euro.

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 450 de implementari de succes si dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, cu o echipa formata din 160 de angajati.

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software!

Detalii