Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

SFA – agenti de vanzari

SeniorSFA pe Android este cea mai moderna aplicatie SFA destinata managementului activitatii echipelor de vanzari de pe teren

sfaUn sistem SFA este destinat gestionarii activitatilor desfasurate de agentii de vanzari pe teren, avand rolul de a pune in legatura directa clientul, angajatul de pe teren si compania.

SeniorSFA pe Android functioneaza atat pe smarthpone-uri cat si pe tablete, iar cu ajutorul ei agentii de vanzari vor putea:

• sa isi organizeze traseul zilnic;
• sa preia rapid comenzile de la clienti;
• sa incaseze facturile;
• sa le prezinte cea mai noua oferta de produse;
• sa comunice cu managerii de la sediul central si nu numai.

SeniorSFA face parte din ultima generatie de aplicatii mobile disponibile pe Android, destinate managementului calitatii proceselor de vanzare si a echipelor de teren, care permite atat automatizarea activitatilor de vanzare desfasurate pe teren, cat si coordonarea intregului personal care interactioneaza cu procesele de vanzare ale companiei (agenti de vanzari, manageri de vanzari regionali, directori comerciali, promoteri, reprezentanti de marketing etc.).

Daca alegi SeniorSFA:

Cresti performanta echipei de vanzari

Pe langa datele uzuale necesare finalizarii unei vanzari ( stocuri, solduri, preturi, promotii, discount-uri, istoric clienti, service etc.) angajatii au acces si la cele mai bune practici validate de angajatii cu experienta. Acestora li se alatura functionalitatile de training online ale aplicatiei SFA, care permit scurtarea perioadei de acomodare si integrare a unui nou angajat.

automatizarea fortei de vanzari


Scurtezi ciclul de vanzare

Pentru ca aplicatia SFA functioneaza pe terminale mobile, reprezentantii din teren au acces rapid la o varietate mare de date despre clienti si potentiali clienti, fiind redus astfel timpul dedicat activitatilor pre- si post-vanzare. Vizitele pe teren pot fi la randul lor planificate si corelate cu indicatori de performanta si targete de vanzare, in vederea obtinerii de rezultate mai bune si nu doar pentru a marca efectuarea acestora.


Controlezi mai eficient soldurile clientilor

Prin intermediul functionalitatilor specifice ale aplicatiei SFA poti urmari si incasa soldurile direct de pe terminale mobile. In plus, permite monitorizarea istoricului platilor clientilor si stabilirea de limite de credit sau alte restrictii care sa impiedice vanzatorii sa preia comenzi pentru clienti rau-platnici. Daca un client plateste pe loc, atunci contul acestuia este deblocat instant prin dispozitivul mobil.

Descarca prezentarea sistemului SFA!


Poti sa corelezi stocurile cu vanzarile

Cu SeniorSFA sunt transmise stocurile clientilor (IKA, distribuitori etc.) catre departamentul de aprovizionare, care va sti inainte de emiterea efectiva a comenzilor ce articole se cer. Astfel stocurile nu mai reprezinta o imobilizare de capital ci se transforma in avantaj competitiv in piata. In cazul stocurilor fara miscare, acestea pot fi incluse in campanii de lichidare, disponibile pe device-urile mobile ale agentilor si pot fi corelate cu targete de vanzari aferente. Nu in ultimul rand, un merchandising corect si transparent al produselor pe categorii de clienti sau canale de vanzare va determina o crestere a vitezei de rotatie a stocurilor de la raft.


Te asiguri ca agentii respecta pasii procesului de vanzare

Cu SeniorSFA, totul este transparent si poate fi corectat. Etapele proceselor de vanzare pot fi personalizate conform celor mai bune practici din companie, astfel incat fiecare angajat sa beneficieze de experienta acumulata in cadrul echipei. In plus, pasii vanzarii pot fi asociati cu obiective de performanta, astfel devin vizibile imediat zonele in care un agent trebuie sa-si imbunatateasca actiunile.

sales force automation


Fidelizezi angajatii cu cele mai bune rezultate

Sistemul SFA gestioneaza in timp real si transparent indicatorii de performanta ai angajatilor: cei mai productivi se vor simti recunoscuti si recompensati pentru eforturile lor, iar intreaga echipa va fi determinata sa se raporteze la top performeri si sa-si concentreze eforturile spre atingerea targetelor. In plus, cu terminalele Android usor de utilizat si la preturi accesibile, productivitatea utilizatorilor mobili va creste simtitor, la fel si calitatea relatiilor cu clientii.


Obtii mai multa vizibilitate in piata

Un flux de vanzare transparent le permite managerilor sa identifice cu usurinta activitati nerealizate sau neperformante, clienti nevizitati sau situatii neobisnuite in procesul de ofertare si vanzare, actionand rapid pentru remedierea acestora. In plus, echipele de pe teren pot deveni un canal de identificare a oportunitatilor: prin intermediul formularelor configurabile acestea sunt imediat introduse in sistem si transmise la sediu in vederea inceperii actiunilor necesare castigarii lor.
Nu in ultimul rand, fiecare feedback de la client sau interactiune cu un potential client se stocheaza in sistem, fiind disponibila si departamentului de marketing pentru construirea de strategii de promovare adecvate.


Ai la dispozitie o solutie completa pe terminale Android performante si accesibile.

sfa

Telefon sau tableta, interfata sistemului SFA este optimizata pentru fiecare tip de dispozitiv mobil, oferind productivitate si confort inca de la prima utilizare. Pe langa costurile reduse ale platformei Android, aplicatia poate fi integrata cu sisteme deja existente in companie, ERP si/sau CRM.

Cu SeniorSFA gestionezi:

• Clienti, Contacte si Prospecti, impreuna cu toate informatiile referitoare la acestia: date de contact, istoricul achizitiilor, al interactiunilor si al cerintelor, diferite documente atasate etc.
• Articole si Stocuri, cu liste de pret asociate, informatii logistice si de trasabilitate, atasamente multimedia, manuale de utilizare si date tehnice.
• Trasee si Activitati, care pot fi planificate si urmarite in detaliu, pentru obtinerea celor mai bune rezultate.
• Oportunitati, impreuna cu data estimata de inchidere, probabilitatea castigarii vanzarii, valoarea acesteia etc. Sunt foarte utile pentru analiza pipeline-ului de vanzari cu ajutorul componentei de raportare SFA.
• Oferte, Comenzi si Vanzari directe, care pot fi configurate cu usurinta in SFA, in functie de natura procesului de vanzare. Toate documentele sunt trimise automat la sediul central pentru a fi prelucrate, iar in cazul vanzarii directe, facturile si notele de livrare sunt disponibile in timp real personalului implicat.
• Formulare de service, ce pot fi completate rapid de catre utilizatorul mobil si trimise catre sistemul central, asigurand rezolvarea rapida a cererilor de la clienti.
• Cercetari de Piata, utile pentru colectarea feeback-ului de la clienti sau a informatiilor referitoare la competitie.
• Campanii de Marketing si Promotii particularizate pe categorii de clienti sau articole. Pot fi accesate de catre personalul din teren direct in sistemul SFA instalat pe device-ul mobil.
• Rapoarte si Analize, realizate cu ajutorul componentei de raportare a sistemului SFA. Aceasta permite evaluare imediata a performantei echipelor de pe teren, volumul vanzarilor, stocul disponibil, comenzi neonorate, performanta campaniilor de marketing si a promotiilor etc.

Sistemul SFA este integrat nativ cu SeniorERP

sfa forta de vanzari

Comenzile sunt preluate automat, putand intra imediat in fluxul logistic. Nu exista necesitatea unei operari suplimentare, eliminandu-se costurile si erorile aferente. Comenzile fiind preluate pe masura emiterii, se elimina alternanta “varfuri de lucru”, “perioade de inactivitate”. Resursele logistice se niveleaza, costurile scad. Cuplat cu modulul WMS, care automatizeaza activitatea depozitului, erorile de preluare si pregatire a marfurilor scad spre zero. Calitatea relatiei cu clientii creste, volumele de vanzari cresc de asemenea fie si din eliminarea pierderilor, neexistand tensiuni, creste si gradul de incasare. Sistemul optimizeaza livrarea comenzilor printr-o planificare mai eficienta, numarul de incidente se apropie de zero, crescand astfel si satisfactia profesionala a livratorilor.

 

Afla cat costa implementarea sistemului SeniorSFA!  sau  Solicita o demonstratie a sistemului!

Roxana SRL, liderul distributiei de bere si bauturi racoritoare din Bistrita utilizeaza SeniorSFA

Solutia SFA de la Senior Software ne-a ajutat in primul rand sa economisim foarte mult timp in ceea ce priveste preluarea comenzilor de la clienti. Recent am facut un upgrade la cea mai noua versiune SFA si pot spune ca sunt foarte multumit, avand in vedere imbunatatirile aduse pe partea de incasare si posibilitatea de a vinde fractionat. O alta functionalitate extrem de utila este aceea ca pot vedea oricand pe harta locatia exacta a agentului in momentul in care trimite o comanda. Citeste mai mult