Liderul distributiei de bere si bauturi racoritoare din Bistrita a ales ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software

Afla mai multe despre beneficiile solutiilor integrate Senior Software in distributia de bauturi

“In momentul acesta lucram bine cu sistemele de la Senior Software si suntem multumiti, mai ales ca putem sa gestionam activitatea ambelor filiale Roxana SRL in mod unitar si avem acces in timp real la informatii.”
Dl. Vali Canpeanu

Dl. Vali Canpeanu

Director de Vanzari Roxana SRL

Roxana SRL a implementat sistemele ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software. Cresterea volumului activitatii i-a determinat pe managerii companiei sa aleaga o solutie integrata pentru optimizarea canalelor de distributie si care sa sustina in mod sanatos dezvoltarea afacerii.

Roxana SRL este liderul distributiei de bere si bauturi racoritoare din Bistrita, cu 2 puncte de lucru si aproximativ 50 de angajati. Compania are trei divizii de vanzare, prin care distribuie produsele aferente marcilor Ursus, Pepsi si Tuborg.

Pentru a gestiona mai eficient activitatea, managerii au ales sa implementeze o solutie integrata, formata din sistemul de gestiune a afacerii SeniorERP, solutia pentru managementul activitatii echipelor de pe teren SeniorSFA si sistemul de raportare SeniorVisualBI.

Liderul distributiei de bere si bauturi racoritoare din Bistrita a ales ERP, SFA si BI de la Senior Software
“Odata cu cresterea volumului activitatii, a cifrei de afaceri, a crescut implicit si numarul de documente procesate. Am ajuns astfel intr-un punct in care aveam nevoie de o solutie completa de gestionare a afacerii pentru ca vechiul nostru soft nu mai facea fata situatiei. In acest context, am ales sa implementam sistemele ERP, Business Intelligence si SFA oferite de Senior Software, ca sa ne putem sustine cresterea in cele mai bune conditii.“
Vali Canpeanu
Director de Vanzari Roxana SRL

“Chiar daca suntem inca la inceput in ceea ce priveste lucrul cu aplicatia ERP, preconizam in viitorul apropiat o nevoie mai mica de personal pentru facturare, ceea ce ne va ajuta sa reducem din costuri.”

Vali Canpeanu, Director de Vanzari Roxana SRL

Liderul distributiei de bere si bauturi racoritoare din Bistrita a ales ERP, SFA si BI de la Senior Software

Prin alegerea solutiilor integrate ERP, SFA si Business Intelligence, Roxana SRL obtine acces la instrumente specializate, care raspund nevoilor particulare de gestiune si analiza din distributia de racoritoare si bauturi alcoolice. Un exemplu in acest sens sunt politicile comerciale flexibile din SeniorERP. Cu ajutorul acestora, procesul de vanzare a peste 2000 de produse catre categorii diferite de clienti devine mai eficient.

Toate comenzile de la clienti sunt preluate de catre agentii Roxana SRL in sistemul SFA, instalat pe tablete Android, iar ulterior sunt trimise catre ERP prin sincronizare. In acest mod, indiferent unde se afla pe teren, agentii de vanzari pot trimite imediat comanda catre una dintre locatiile companiei pentru a fi procesata in cel mai scurt timp.

Un alt beneficiu oferit de sistemul ERP a fost posibilitatea de organizare a activitatii de livrare. Prin intermediul modulului “Parc auto” disponibil in ERP sunt planificate rutele, incarcate in mod optim masinile si generate documentele de livrare.

“Toate comenzile de pe teren ajung in aceeasi baza de date, iar astfel le putem procesa mult mai rapid. In ceea ce priveste solutia SFA, avantajul principal a fost reprezentat de costurile reduse ale infrastructurii, specifice platformei Android.”
Vali Canpeanu
Director de Vanzari Roxana SRL

“De sistemul BI suntem mai mult decat multumiti, pentru ca ne ofera informatii pe care inainte nu le-am fi putut accesa atat de usor. Putem sa analizam in detaliu vanzarile si profitabilitatea pe fiecare grupa de produse in parte sau pe producator, iar rapoartele cu ofertele trimise la clienti, de exemplu, le obtinem din doar 2 click-uri.”

Vali Canpeanu, Director de Vanzari Roxana SRL

SeniorVisualBI este sistemul de raportare dezvoltat pe platforma Tableau Software, numarul unu mondial in vizualizarea datelor. Cu ajutorul analizelor interactive oferite de solutia Business Intelligence managerii Roxana SRL urmaresc vanzarile, achizitiile, repartizarea cheltuielilor pe locatii, masini sau agenti etc. De asemenea, sistemul BI a eficientizat si comunicarea cu furnizorii, prin faptul ca ii ajuta sa obtina mai rapid rapoartele solicitate de acestia.

Descopera avantajele obtinute de companiile care folosesc deja SeniorERP

Stabileste o intalnire!