Angajatii Delaco, mai productivi cu 25%

Beneficii aduse de implementarea WMS: 100% trasabilitate, productivitate mai mare cu 25% și training rapid pentru noii angajati.

Delaco Distribution – unul dintre cei mai importanti distribuitori de branzeturi de pe piata romaneasca – si-a automatizat si optimizat cele 11 depozite cu solutia WMS de la Senior Software. Cateva dintre beneficiile obtinute de companie sunt: 100% trasabilitate, productivitate mai mare cu 25% și training rapid pentru noii angajati.

Distribuitorul branzeturilor Delaco – unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de produse lactate din Romania – a implementat un sistem software cu ajutorul caruia a simplificat activitatea din cele 11 depozite prin automatizare. Trasabilitate completa, acuratete crescuta in procesarea datelor si productivitate cu 25% mai mare in randul angajatilor sunt doar cateva din beneficiile obtinute de companie cu ajutorul solutiei WMS – pentru managementul depozitelor, de la Senior Software.

Cu o cifra de afaceri de peste 90 de milioane de euro, compania Delaco a reusit sa obtina rezultate remarcabile, printre care:

Angajatii Delaco, mai productivi cu 25%
  • Trasabilitate de 100%, de la receptie si pana la livrare
  • Rata aproape de zero pentru erorilor umane in procesarea datelor
  • Productivitatea angajatilor in crestere cu 25%
  • Sub 1% greseli de colectare in procesul de picking
  • Mai mult spatiu pentru depozitare – cu circa 15%
  • Marirea vitezei de procesare a datelor/comenzilor – livrare in 24 h

„Cel mai mare beneficiu: stabilitatea solutiei”

Potrivit managerilor Delaco, printre cele mai importante caracteristici ale solutiei WMS observate imediat dupa implementare s-au numarat: stabilitateainterfata prietenoasa si intuitivitatea softului.

„Cel mai mare beneficiu pe care l-am remarcat a fost stabilitatea solutiei WMS. Nu sunt necesare interventii zilnice sau saptamanale pe sistem, acuratetea datelor este mult mai mare si numarul de erori a fost considerabil redus. In plus, interfata prietenoasa a solutiei WMS a condus la reducerea timpilor de training pentru angajatii noi si cei existenti.“
Marius Istrate
IT Manager – Delaco

„A crescut viteza de prelucrare si transmitere a datelor
si acuratetea pickingului”

Prin reorganizarea zonelor, a modului de depozitare si nu numai, distribuitorul a castigat timp si spatiu si a imbunatatit acuratetea proceselor si performanta in depozit.

„In ceea ce priveste optimizarea layoutului din depozit, in urma discutiilor cu echipa Senior Software, am renuntat la niste rafturi gravitationale, in favoarea unor rafturi verticale si astfel am reusit sa crestem viteza de deplasare a pickerilor.
Printre beneficiile masurate, putem enumera cresterea spatiului de depozitare cu 15% si a productivitatii angajatilor cu 25%. Toate procesele din depozit sunt definite in WMS si avem 100% trasabilitate, iar greselile din timpul colectarii produselor au scazut sub 1%.“
Ildiko Uzoni
Logistics Manager – Delaco

Pentru un plus de beneficii, reprezentantii Delaco au ales sa folosesca si o serie de echipamente Zebra, oferite prin plaforma Trada.