Senior Software, o afacere de
34 milioane de lei la finalul lui 2020

Afla care au fost rezultatele Senior Software in anul 2020

La finalul primului an de pandemie, Senior Software inregistrat o crestere de 11% a cifrei de afaceri si a pastrat aceeasi formula de angajati, oferind sisteme software adaptate noilor cerinte ale pietei. In 2020, compania a adaugat 40 de clienti noi in portofoliu, a dezvoltat noi functionalitati si a lansat un soft nou de bugetare pentru HR.

Senior Software a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri in valoare de 33,8 milioane de lei, in crestere cu peste 11% fata de anul anterior. In anul declansarii pandemiei, furnizorul de sisteme software pentru managementul afacerii a adaugat 40 de companii noi in portofoliul de clienti, realizand implementari software, chiar si de la distanta.Printre brandurile de renume care au ales Senior Software in 2020 se numara: dEpurtat.ro, Laktotrio, Mauriziaro Meat, Barum Automotive, Viamso, Pro Activ, Schuller Eh’klar, Sidem, Seleron, Aspad COM, Supratherm.ro, Nolia Beauty si Spyshop.ro.

SeniorERP – o noua versiune optimizata

Tot anul trecut, Senior Software a lansat o noua versiune SeniorERP, optimizata pentru lucrul la distanta. Sistemul ERP cuprinde functionalitati extinse grupate pe arii functionale, iar noua versiune include capabilitati suplimentare pentru cresterea vanzarilor, marketing, raportare si analiza sau gestionarea eficienta a relatiilor cu clientii si partenerii.

noua-versiune-seniorerp-comunicat-cifra-de-afaceri-2021-senior-software-.

”2020 a fost un an cu multiple provocari, insa ne-am straduit sa fim alaturi de clientii nostri, oferindu-le solutiile de care aveau nevoie in noul context. Am prevazut de la inceput ca automatizarea fluxurilor de lucru si conectarea in permanenta la business sunt principiile de baza pentru afacerile care vor sa ramana competitive.”

Daniel Toma, Director General Senior Software

“Echipa noastra s-a axat pe imbunatatirea si extinderea portofoliului de solutii, cu atentie deosebita asupra nevoilor companiilor de a se adapta la modificarile din piata. De fapt, cresterea cifrei de afaceri si extinderea portofoliului de clienti reprezinta un rezultat al performantelor obtinute de clientii nostri prin solutiile Senior Software si al recomandarilor transmise de catre acestia in comunitatea de afaceri din Romania.”
Daniel Toma
Director General - Senior Software

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat peste 450 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii. Senior Software a pornit businessul cu o singura divizie, iar in prezent dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din 160 de angajati.

Afla mai multe despre sistemele Senior Software!

Detalii