ApiLand a redus timpul de procesare a comenzilor cu 40%

Cand operatiunile zilnice ating o anumita complexitate, un sistem ERP flexibil sta la baza tuturor deciziilor si poate rezolva situatii specifice

Comenzi procesate cu 40% mai repede, date mai corecte si o viziune mai clara asupra activitatii: acestea sunt cateva din beneficiile obtinute de ApiLand in urma implementarii solutiilor ERP si BI de la Senior Software.
ApiLand a redus timpul de procesare a comenzilor cu 40%

ApiLand este o afacere cu capital integral romanesc, ce are peste 16 ani de experienta in productia si vanzarea de produse apicole. Dupa implementarea sistemelor software integrate de analiza, raportare si gestiune a resurselor de la Senior Software, s-au obtinut timpi de procesare a comenzilor cu pana la 40% mai rapizi.

Solutiile ERP si VisualBI au permis celor de la ApiLand sa isi imbunatateasca gestiunea activitatii de pe pietele din Romania, Franta si Ungaria. Acestia au ales sa colaboreze cu SeniorSoftware datorita istoricului de implementari de succes si a performantei solutiilor.

Cand operatiunile zilnice ating o anumita complexitate, un sistem ERP flexibil sta la baza tuturor deciziilor si poate rezolva anumite situatii specifice unei industrii. Solutiile Senior Software au avut un impact major in activitatile noastre zilnice. Cu ERP procesam zilnic sute de facturi si comenzi si administram un nomenclator considerabil de clienti si articole. Datorita functionalitatilor de integrare cu serviciile de curierat, timpul de procesare a comenzilor a scazut cu 30-40%.
Ovidiu Bodea
CEO ApiLand

Cateva din beneficiile obtinute de ApiLand in urma implementarii solutiilor software sunt:

  • Procesele zilnice sunt operate mai rapid
  • Managerii au acum acces la date corecte si transparente
  • Informatiile importante sunt securizate

De asemenea, sistemul BI permite managerilor sa genereze rapoarte, sa analizeze date si sa ia decizii mai repede si mai corect.

Solutia de Business Intelligence este foarte complexa, insa modul in care este organizata o face simplu de utilizat. Odata setate anumite rapoarte, este foarte usor sa vizualizezi infomatiile de care ai nevoie.
Ovidiu Bodea
CEO ApiLand

„In viitor, Apiland spera ca solutiile implementate sa imbunatateasca in continuare activitatile de procesare si contabilitate, trasabilitatea stocurilor si relatiile cu partenerii.”

Momentan, noi activam in Romania, Ungaria si Franta, iar solutiile ERP si BI ne ajuta sa avem o activitate unitara pe aceste piete. Vom continua cu aceste solutii si pe noile piete pe care intentionam sa ne dezvoltam in urmatoarea perioada.
Ovidiu Bodea
CEO ApiLand

Despre ApiLand

ApiLand are cel mai variat si complet catalog de produse apicole din Romania. Cu o cifra de afaceri de 3 milioane de euro, acestia si-au extins activitatea si in alte piete din Europa, precum Franta, Italia, Anglia, Olanda, Belgia si Ungaria. Toate produsele au certificare bio si sunt vandute atat online, prin site-ul www.apiland.ro, cat si prin cele 500 de magazine partenere.