Senior Software are o cifra de afaceri mai mare cu 20% si o noua divizie

Afacerile Senior Software au crescut cu 20% in 2016, comparativ cu anul precedent.

Tot in 2016 compania a deschis un nou birou regional si a inregistrat un profit mai mare cu peste 44% fata de 2015.

Mai mult, la inceputul acestui an, Senior Software a lansat o noua platforma B2B pentru echipamente si consumabile, intitulata itDepot.

Senior Software, furnizor local de solutii software pentru business management, anunta cresterea cifrei de afaceri cu peste 20% in 2016, comparativ cu anul precedent. De asemenea, numarul mediu de angajati a crescut cu 23%, iar profitul companiei este mai mare cu peste 44% fata de 2015. Tot in 2016, Senior Software a deschis la Iasi cel de-al patrulea punct de lucru pentru a-si intari pozitia de business in zona Moldovei.

Senior Software are o cifra de afaceri mai mare cu 20%  si o noua divizie
Pentru noi, 2016 a fost un an de consolidare a echipelor din toate punctele de lucru, precum si a portofoliului de solutii software integrate pe care le oferim. Iar acest lucru s-a concretizat intr-un standard ridicat de calitate a serviciilor furnizate, precum si in rezultatele excelente pe care le-am obtinut. In 2017 continuam sa venim in intampinarea nevoilor clientilor cu noi servicii si produse prin lansarea unei divizii specializate de echipamente, care completeaza perfect solutiile noastre de business
Daniel Toma
Director General Senior Software
Senior Software are o cifra de afaceri mai mare cu 20%  si o noua divizie

La inceputul lui 2017, Senior Software a lansat itDepot, o platforma B2B pentru echipamente si consumabile. Astfel, noua divizie ofera solutii complete ce includ atat sisteme software pentru managementul afacerii, cat si echipamente hardware performante. Printre produsele comercializate pe itDepot se pot gasi: imprimante de etichete, cantare electronice, cititoare coduri de bare, terminale mobile pentru depozite, tablete rezistente pentru agenti sau scanere pentru toate tipurile de coduri.

Mai departe, obiectivul Senior Software este de a-si consolida portofoliul de solutii si noua divizie. De asemenea, compania isi propune cresterea echipelor in toate punctele de lucru si invita candidatii sa aplice la joburile disponibile aici: https://www.seniorsoftware.ro/cariere/.