Cel mai mare depozit de carte din tara utilizeaza WMS de la Senior Software

Pentru Libris.ro, solutia de gestiune a depozitelor de la Senior Software a inteplinit absolut toate cerintele tehnice necesare

Sistemul WMS de la Senior Software a ajutat retailerul online Libris.ro sa isi imbunatateasca operatiunile din depozit, eficienta crescand cu aproximativ 30%, oferind beneficii cum ar fi: cresterea acuratetei stocurilor, a satisfactiei clientilor, a numarului de livrari si procesarea mai rapida a comenzilor.

Depozitul Libris.ro este cel mai mare depozit de carte din tara dedicat unui magazin online, avand o suprafata de peste 5000 mp si 45000 de articole in stoc. In urma realizarii unui studiu de piata, echipa Libris a concluzionat ca solutia de gestiune a depozitelor de la Senior Software indeplinea toate cerintele tehnice necesare.

Printre beneficiile aduse de implementarea solutiei WMS in depozitul Libris.ro, se regasesc:

  • Operatiuni cu 30% mai eficiente in depozit
  • Volum de livrari cu 35% mai mare
  • Inventariere a stocurilor si instruire a noilor angajati mai rapide
  • Vizibilitate completa asupra activitatii din depozit
  • Reducere semnificativa a erorii umane
Cel mai mare depozit de carte din tara utilizeaza WMS de la Senior Software
Implementarea WMS-ului a eficientizat activitatea in depozit cu aproximativ 30%. S-au redus timpii de lucru pe toate operatiunile: picking, preluarea marfii, transferurile de stocuri. Daca inainte aproximativ 10% din comenzi ajungeau la call center deoarece stocurile nu erau corecte, acum s-a redus foarte mult acest procent, fiind redusi si timpii de livrare. Anul acesta, numarul livrarilor Libris a crescut cu 35%.
Laura Teposu
Business Development Director Libris.ro

Unul din criteriile importante de selectie a fost posibilitatea integrarii noului sistem cu cele doua deja existente: o solutie de tip ERP si o platforma de E-commerce. De asemenea, echipa Libris.ro a achizitionat alaturi de WMS si echipamente hardware marca Zebra, prin platforma itDepot.