Companiile romanesti isi optimizeaza magazinele online cu solutia SeniorE-commerce

Din ce in ce mai multe companii romanesti investesc in crearea sau optimizarea magazinelor online.

Din ce in ce mai multe companii romanesti investesc in crearea sau optimizarea magazinelor online. Pentru a-si asigura un avantaj competitiv pe piata si pentru a raspunde nevoilor specifice ale clientilor,
din ce in ce mai multe branduri nationale investesc in platforma de E-commerce de la Senior Software ce integreaza functionalitati de fidelizare a clientilor si de crestere a vanzarilor.

Cel mai recent raport GPeC despre piata locala de e-commerce arata ca peste 5,3 milioane de utilizatori romani acceseaza site-urile magazinelor online, iar valoarea cumparaturilor pe internet a crescut cu aproape 30% in 2016 comparativ cu 2015, depasind pragul de 1,8 miliarde de euro. Astfel, din ce in ce mai multe afaceri observa necesitatea unei solutii de e-commerce pentru a a comunica mai eficient atat cu partenerii de afaceri, cat si cu clientii.

Companiile romanesti isi optimizeaza magazinele online cu solutia SeniorE-commerce
Magazinul nostru online avea nevoie de un aer proaspat, care sa le ofere clientilor nostri o experienta placuta, memorabila si eficienta. Am ales sa lucram impreuna cu Senior Software la implementarea unei noi platforme e-commerce performante, reprezentativa pentru standardele actuale ale industriei. Propunerea Senior Software a eficientizat munca echipei noastre prin integrarea cu solutia SeniorERP, pe care o utilizam deja. Obiectivul nostru imediat a fost atins si suntem convinsi ca vom putea sa ne mentinem evolutia ascendenta in acest sector atat de competitiv.
Dan Caramangiu
Director General Pictor Shop

Solutia de E-commerce de la Senior Software vine in intampinarea companiilor din Romania cu o platforma ce permite crearea a trei tipuri de portaluri, in functie de specificul business-ului sau industrie. Astfel, clientii pot alege un magazin online pentru tranzactii directe cu consumatori finali, un portal B2B pentru afacerile care se adreseaza persoanelor juridice sau un portal de generare prospecti pentru companii cu cicluri mai lungi de vanzare si produse de valoare mare sau ale caror caracteristici si preturi difera de la client la client.

Solutia E-commerce de la Senior Software include functionalitati importante pentru companiile care activeaza in comertul online, precum:

 • design 100% personalizat
 • administrare securizata a comenzilor si facturilor
 • optiuni nelimitate de listare a produselor
 • urmarirea comportamentului clientului pe website
 • modalitati multiple de plata
 • alerte de pret/stoc
 • retinerea continutului cosului si notificari prin email pentru clientii inregistrati
 • bannere promotionale
 • SEO integrat
 • calcularea automata a costurilor de livrare
 • live chat
Companiile romanesti isi optimizeaza magazinele online cu solutia SeniorE-commerce

Printre magazinele online lansate recent pe platforma SeniorE-commerce se numara branduri de renume precum: Herlitz Romania – parte din concernul Herlitz, denumit oficial Brandul Secolului, Sipex – distribuitor de produse pentru amenajari interioare, cu 8 centre logistice la nivel national, IT Depot – platforma B2B pentru imprimante portabile, scanere coduri de bare si alte echipamente, DACOmag – furnizor de articole pentru birou, cu 25 de ani de experienta pe piata si multi altii.

Pentru dezvoltarea magazinului online am avut in vedere echipa Senior Software, pentru ca folosim deja cu succes solutia SeniorERP. Totodata, a contat si experienta in e-commerce. In domeniul nostru de activitate, un magazin online aduce numeroase beneficii, atat pentru noi, cat si pentru client. In primul rand, un magazin online ne permite sa fim vizibili in zone ale tarii in care nu suntem prezenti prin reprezentanti sau actiuni de marketing direct. Avem posibilitatea de a le comunica foarte clar clientilor care sunt produsele noastre, de a le prezenta promotii permanent actualizate. Nu in ultimul rand, este important faptul ca un magazin online e deschis 24/7.
Anca Lang
Manager Marketing Doriot Dent