Solutia CPM impreuna cu serviciile Senior Software au fost solutia perfecta pentru Eldon

Multinationala Eldon implementeaza unicul sistem de bugetare cu functionalitati integrate de Business Intelligence, disponibil la nivel national - CPM de la Senior Software.

Completat de serviciile de mentenanta si suport asigurate de echipa Senior Software, sistemul CPM reprezinta solutia perfecta pentru reprezentantii producatorului Eldon.

Eldon este o fabrica internationala de cofrete si dulapuri pentru protejarea echipamentelor, cu activitati in Europa, America si Asia.  Strategia de dezvoltare a determinat reprezentantii companiei sa renunte la aplicatiile open source si Excel utilizate in trecut pentru raportare, planificare financiara si bugetare si sa implementeze singura solutie CPM cu sistem BI inclus din Romania, oferita de Senior Software.

Solutia CPM impreuna cu serviciile Senior Software au fost solutia perfecta pentru Eldon
Exista un cuvant cheie care trebuie combinat cu solutiile BI sau CPM, dincolo de aria KPI si a dashboard-urilor, si acest cuvant este ‘colaborare’. Solutia CPM de la Senior Software cu functionalitati integrate de BI reprezinta combinatia perfecta pentru a determina comportamentele dorite in companie. Este posibil ca acest sistem sa nu fie cel mai bun instrument BI sau CPM de pe piata, dar cu siguranta este cel mai bun sistem CPM cu BI integrat, acoperind perfect nevoile noastre in ambele domenii.
Javier de Jerónimo
Corporate Controller @Eldon
Solutia CPM impreuna cu serviciile Senior Software au fost solutia perfecta pentru Eldon

Dupa implementarea sistemului CPM, procesele de bugetare, planificare si prognoza din cadrul companiei sunt mai fiabile in ceea ce priveste rezultatele si mai putin costisitoare in privinta timpului si a resurselor. Astfel, mai mult de 80 de utilizatori din echipa Eldon lucreaza intr-un mediu de planificare multidimensional ce reuneste toate datele companiei. De asemenea, echipa Eldon beneficiaza de mentenanta si suport continuu atat in timpul implementarii, cat si post implementare.

La fel de important ca solutia in sine, ne-am dorit sa putem conta pe un partener profesionist si de incredere in timpul implementarii sistemului, care ne poate ajuta sa asiguram o buna mentenanta si suport odata ce se finalizeaza implementarea. Astfel, sistemul CPM impreuna cu un partener precum Senior Software au fost solutia perfecta pentru noi.
Javier de Jerónimo
Corporate Controller @Eldon

Alte companii care folosesc cu succes sistemul CPM de la Senior Software sunt Porsche Romania, Regina Maria, Volvo, Alliance Healthcare, Romcarbon, Phoenix Contact, Secom, Faist Mekatronic si multi altii.

Citeste comunicatul integral pe seniorsoftware.ro.