Cu SeniorCPM, Parmafood a redus timpul de planificare bugetara la 50%

Planificare bugetara cu ajutorul unui soft intuitiv, si automatizarea tuturor proceselor necesare in realizarea bugetelor

Cu SeniorCPM, compania Parmafood a redus la jumatate timpul dedicat operatiunilor de planificare bugetara si raportare financiara.

Parmafood Group Distribution isi realizeaza planificarea bugetara cu ajutorul unui soft intuitiv ce a dus la automatizarea tuturor proceselor necesare in realizarea bugetelor. De cand a renuntat la Excel, compania a redus la jumatate timpul alocat pentru pregatirea bugetelor si a rapoartelor folosind solutia CPM pentru managementul performantei furnizata de Senior Software.

Investitia a venit din nevoia companiei de a urmari mai eficient raportul lunar de profit si pierderi (P&L) pe divizie/ brand/ produs si de a intocmi corect bugetul de vanzari si cheltuieli la nivel de produs si client.

Printre beneficiile obtinute dupa implementarea sistemului SeniorCPM se numara: in primul rand, inlocuirea fisierelor Excel; reducerea cu 50% a timpului alocat organizarii si consolidarii bugetului; un control sporit asupra cheltuielilor la nivel de responsabil de buget; posibilitatea de a urmari in timp real evolutia marjei de profit la nivel de produs si scaderea timpului de livrare a rapoartelor manageriale.
Adrian Cainamisir
Director Operatiuni Parmafood

Printre functionalitatile solutiei CPM de care beneficiaza echipa Parmafood se numara:

  • Realizarea automata a bugetului lunar de vanzari si cheltuieli la nivel de produs si client
  • Calcularea automata si urmarirea raportului de profitabilitate la nivel de articol
  • Estimarea tipurilor de costuri din facturile de tip discount off-invoice
  • Corelarea estimarilor de facturi suport furnizori si discount clienti cu facturile sosite ulterior direct in sistem
  • Urmarirea pe Key Account, Horeca si Retail a tuturor veniturilor si cheltuielilor repartizate pana la nivel de SKU si partener
  • Alocarea facturilor de servicii pe centre de cost

Compania a ales solutia SeniorCPM si datorita colaborarii excelente pe care a avut-o in ultimii 10 ani cu furnizorul de sisteme, Parmafood utilizand cu succes alte doua solutii de la Senior Software, respectiv SeniorERP si SeniorVisualBI.