Delaco a ales sistemul pentru managementul depozitului de la Senior Software

Unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata branzeturilor din Romania a imbunatatit managementul depozitului cu ajutorul solutiilor software

Cunoscutul importator si distribuitor de produse lactate, Delaco Distribution, a achizitionat un nou sistem software pentru optimizarea operatiunilor din spatiul de depozitare. Este vorba despre sistemul WMS de la Senior Software, cu ajutorul caruia compania a reusit sa reduca erorile si sa creasca viteza de prelucrare a datelor.

Delaco Distribution este o companie aflata intr-o continua dezvoltare, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata branzeturilor din Romania. Odata cu extinderea spatiului de depozitare, reprezentantii Delaco au hotarat sa inlocuiasca vechea solutie utilizata cu sistemul WMS furnizat de Senior Software, pentru a raspunde nevoilor specifice ale business-ului.

Am ales solutia WMS de la Senior Software, dezvoltata pe platforma Mantis, dupa ce am vazut exact ce capabilitati are, incepand de la viteza de procesare si pana la asigurarea trasabilitatii. Pastrarea vitezei si a celorlalte caracteristici constante, indiferent de volumul de marfa procesat, este extrem de importanta in industria in care activam.
Dragos Comaniciu
Director Dezvoltare - Delaco Distribution

La scurt timp dupa implementarea sistemului, conducerea Delaco a inceput sa observe beneficiile. Printre acestea se numara:

  • cresterea acuratetei informatiilor;
  • scaderea vitezei de prelucrare si transmitere a datelor;
  • reducerea erorilor;
  • masurarea cu usurinta a productivitatii angajatilor.
Cel mai mare avantaj il reprezinta stabilitatea sistemului si, implicit, stabilitatea pe care ne-o ofera WMS-ul. Acum avem posibilitatea de a face alocari de stoc dupa mai multe criterii si putem include mai multe informatii pe etichetele de livrare. Mai mult, am optimizat depozitul pe categorii de produse, reorganizand layout-ul zonei de comisionare in functie de rulajul produselor si de categoria lor ca importanta in vanzare.
Dragos Comaniciu
Director Dezvoltare - Delaco Distribution

In prezent, operatiunile de picking din depozitul Delaco sunt realizate intr-un timp mult mai scurt si fara erori, datorita utilizarii unor echipamente precum terminale portabile si imprimante termice, care vin in completarea solutiei WMS.

Printre companiile din Romania care folosesc cu succes sistemul WMS se numara si alte branduri renumite precum: Alexandrion, Sanovita, Croco, Dinamic 92, Stera Chemicals, Life Logistics, Herlitz si nu numai.