Distribuitorul Total Tools a implementat SeniorERP si SeniorVisualBI pentru automatizarea proceselor interne

Total Tools, unul dintre principalii furnizori de scule si unelte din centrul si vestul tarii, a ales sa isi gestioneze afacerea cu solutiile ERP si Business Intelligence de la Senior Software.

Total Tools este unul dintre principalii furnizori de scule si unelte pentru constructii, industrie si agricultura din centrul si vestul tarii, fiind totodata un important distribuitor de produse de instalatii si termotehnica. In 2015 compania a inregistrat o crestere de 25% a cifrei de afaceri si a profitului, mentinandu-si astfel trendul ascendent din ultimii ani. Dezvoltarea constanta si implicit cresterea volumului de date generat de companie a dus la aparitia de erori in operarea documentelor si dificultati in accesarea informatiilor despre stocuri, parteneri sau articole. Pentru a rezolva aceste probleme, managerii companiei au decis sa implementeze solutiile integrate SeniorERP – pentru managementul resurselor si SeniorVisualBI – pentru raportare si analiza avansata.

Distribuitorul Total Tools a implementat SeniorERP si SeniorVisualBI pentru automatizarea proceselor interne
Am ales sa colaboram cu Senior Software in primul rand pentru ca este o firma autohtona, dar si pentru ca este printre cele mai active din domeniu, ceea ce denota o continua preocupare pentru imbunatatirea solutiilor si implicit a valorii transmise clientului. Am implementat SeniorERP si SeniorVisualBI pentru automatizarea principalelor procese din firma si gestionarea mai eficienta a fluxurilor financiare, dar si pentru a analiza mai bine profitabilitatea produselor.
Ing. Nicolae Florea
Administrator Total Tools

Inainte de a implementa sistemele de la Senior Software, Total Tools utiliza o aplicatie contabila care nu a reusit sa tina pasul cu nevoile in continua dezvoltare ale companiei. In prezent, cu sistemul SeniorERP toate procesele si datele sunt integrate intr-o platforma unica, iar compania beneficiaza de:

  • Angajati mai productivi datorita faptului ca solutia SeniorERP automatizeaza activitatile repetitive precum emiterea facturilor si a documentelor anexe sau generarea de comenzi de aprovizionare.
  • Imbunatatirea relatiilor cu clientii si partenerii multumita reducerii timpului de procesare si livrare a comenzilor, dar si cresterii acuratetii datelor referitoare la articole, preturi, stocuri.
  • Acces facil la orice tip de informatii si implicit o mai buna comunicare intre oameni, departamente si puncte de lucru datorita modului de operare online al aplicatiei.
  • Control mai bun al cashflow-ului prin intermediul structurii de centre de venituri si costuri definite in SeniorERP care asigura urmarirea mai eficienta a cheltuielilor si incadrarea lor in limitele bugetate.

Pentru imbunatatirea procesului decizional, Total Tools a implementat si SeniorVisualBI – solutia Business Intelligence dezvoltata pe platforma Tableau Software, lider mondial in analiza datelor, care asigura managerilor acces in timp real la informatii despre stocuri, parteneri, articole si nu numai. Mai mult, capabilitatile avansate de interogare si prelucrare a datelor permit utilizatorilor sa realizeze analize complexe referitoare la profitabilitatea articolelor vandute si sa identifice modalitati de crestere a performantei generale a portofoliului de produse.

Urmareste acest video si descopera cat de usor poti realiza astfel de analize cu SeniorVisualBI!