Noua versiune a sistemului SeniorSFA utilizeaza o tehnologie inovatoare de recunoastere a imaginilor

Senior Software anunta disponibilitatea celei mai noi versiuni a aplicatiei SFA, un sistem destinat automatizarii activitatii echipelor de vanzari pe teren

SeniorSFA este o solutie de automatizare si optimizare a activitatilor desfasurate de agentii de vanzari, ce ajuta distribuitorii si producatorii sa isi imbunatateasca operatiunile din teren si sa creasca cota de piata, veniturile si marja de profit.

Cea mai recenta versiune a solutiei SeniorSFA este acum disponibila si pe Windows 10 si utilizeaza o tehnologie noua pentru piata din Romania intitulata Trax ce ofera un mod mai precis, coerent si fiabil de citire a imaginilor digitale, pentru a intelege modul in care produsele sunt performante pe piata, in timp real. Cu un standard de precizie de 96%, Trax foloseste cei mai avansati algoritmi de recunoastere a imaginilor in timp real si identifica automat orice produs de brand, sub-brand si nivel SKU.

Noua versiune a sistemului SeniorSFA utilizeaza o tehnologie inovatoare de recunoastere a imaginilor

Astfel, utilizand cea mai recenta versiune a sistemului SeniorSFA, echipele de vanzari pot incarca imagini direct de la raft, iar solutia analizeaza automat indicatorii de conformitate si genereaza in cateva minute masurile corective necesare, reducand timpul si volumul de munca in fiecare magazin. Totodata, managerii de vanzari pot crea rapoarte si analize complexe pe baza datelor colectate din teren, imbunatatind astfel modul de asezare a produselor la raft.

Noua versiune a sistemului SeniorSFA cu tehnologia integrata Trax consolideaza suita de sisteme destinate automatizarii si eficientizarii activitatilor de business si reprezinta un pas in plus in directia noastra continua de a livra cele mai bune solutii pentru companiile de distributie si productie din Romania.
Lori Haiducescu
Director Operatiuni Senior Software

Sistemul SeniorSFA 4.8 de la Senior Software este acum mult mai accesibil, rapid si intuitiv si odata cu introducerea noilor functionalitati si imbunatatirea celor existente, reprezentantii de vanzari pe teren isi pot desfasura activitatea in cele mai bune conditii, avand la dispozitie o aplicatie puternica si eficienta. Printre beneficiile importante ale noii versiuni SFA se numara si:

  • Accesibilitate sporita prin compatibilitatea solutiei cu sistemul de operare Windows.
  • Flexibilitate crescuta prin functionalitati noi ce permit definirea separata a ierarhiei clientilor pe echipa de vanzari si atribuirea sabloanelor de comenzi la anumite grupuri de clienti sau utilizatori.
  • Eficientizarea traseelor de lucru prin integrarea de sabloane si harti interactive ce permit programarea optima a vizitelor periodice. Totodata, vizitele pe teren pot fi planificate si prioritizate in functie de targetele de vanzari.
  • Imbunatatirea fluxului de lucru si a procesului de planificare a activitatilor prin optiunea de vizualizare a taskurilor prioritare si urgente intr-un singur dashboard si prin setarea de notificari si remindere.
  • Experienta de utilizare mai buna pentru managerii de vanzari printr-un design nou al consolei de administrare.
  • Perfectionarea modului de planificare a activitatilor interne prin functionalitati noi de gestionare a activitatilor non-client (inregistrarea sedintelor interne, training-uri etc.).
Noua versiune a sistemului SeniorSFA utilizeaza o tehnologie inovatoare de recunoastere a imaginilor

SeniorSFA 4.8 este solutia de gestionare a activitatii echipelor de vanzari si are rolul de a pune in legatura directa clientul, angajatul de pe teren si compania. Interfata sistemului este optimizata pentru fiecare tip de dispozitiv mobil – smartphone sau tableta – oferind personalului din teren mobilitate, productivitate, eficienta si confort inca de la prima utilizare. Cu SeniorSFA pot fi gestionate atat activitati de vanzare tranzactionala, deseori intalnita in distributia de bunuri de larg consum, cat si de vanzare consultativa de echipamente cu valori mari si activitati de service aferente.