Perind a achizitionat un pachet de solutii software unic in Romania

Perind, lider national in productia de maturi si articole de periaj, implementeaza o suita completa de sisteme pentru a sustine dezvoltarea afacerii

Schimbari majore pentru liderul national in productia de maturi si articole de periaj, Perind. Reprezentantii companiei au achizitionat o suita completa de sisteme software care va sustine dezvoltarea dorita a business-ului.

Fondat in 1922, Grupul Perind detine in prezent titlul de cel mai mare producator de perii si articole de menaj din Romania. Compania are sediul central si baza logistica in Oradea si, totodata, desfasoara activitati de prelucrare a lemnului si injectare de mase plastice in judetele Maramures si Prahova.

Datorita evolutiei constante din ultimii ani, echipa Perind a decis sa investeasca intr-un pachet unic de solutii software, oferit de catre compania noastra, care sa raspunda nevoilor de management pe care il presupune un business complex, aflat in continua dezvoltare.

Astfel, Managerii Perind au achizitionat sistemul SeniorERP, completat de alte softuri specializate pentru gestionarea mai eficienta a anumitor componente ale afacerii. Pachetul ales cuprinde sisteme ce acopera zona de management a resursei umane (HR), partea de depozitare si logistica (WMS), dar si gestionarea canalelor de vanzare: vanzarea pe teren (SFA), reteaua de magazine (POS), comertul online (E-commerce). Mai mult, reprezentantii Perind au optat si pentru un sistem specializat de analiza si raportare (SeniorVisualBI), cu ajutorul caruia pot urmari in mod eficient performantele fiecarei functii de business in parte.

Cu vechile sisteme aveam anumite restrictii, iar noi ne-am dorit sa lucram cu un furnizor de solutii software puternic si stabil, cu o experienta vasta pe piata, care sa ne ofere solutii pentu o vizualizare mult mai corecta a costurilor de productie. Am ales pachetul de solutii furnizat de Senior Software deoarece am considerat ca sunt indeplinite toate criteriile dorite de noi.
Oana Ciorba
Acquisitions Manager Perind

Cu ajutorul noilor sisteme, Perind isi va imbunatiti productivitatea si va reduce considerabil timpii de lucru, datorita automatizarii activitatilor manuale repetitive. De asemenea, solutiile vor asigura o eficienta crescuta a activitatilor de pe teren iar, prin folosirea platformei de comert electronic personalizabila, compania va obtine o vizibilitate mai mare a produselor pe piata.

In zona de operatiuni logistice, beneficiile oferite de noile softuri constau in cresterea nivelului de onorare a comenzilor si optimizarea spatiului de depozitare prin asigurarea unei trasabilitati complete a stocurilor. In plus, sistemele vor asigura cresterea capacitatii de control si analiza, necesare managementului in procesul decizional.

Asadar, obiectivele privind marirea gamei de colaboratori si cresterea vanzarilor prin dezvoltarea zonei de comert online vor fi indeplinite cu usurinta prin utilizarea suitei noastre de softuri, oferind in acelasi timp companiei o viziune clara asupra activitatilor de business.