Porsche Romania isi gestioneaza bugetele cu solutia CPM de la Senior Software

Porsche Romania, cel mai mare importator auto din tara, a implementat solutia CPM de la Senior Software pentru a-si optimiza procesele de bugetare si raportare interna.

Companie infiintata in 1997, Porsche Romania apartine de Porsche Holding Salzburg si este importatorul general pentru marcile Concernului Volkswagen. In 2014, Porsche Romania a ajuns la o cifra de afaceri de aproximativ 398 milioane EUR, 160 de angajati si o cota de piata de 24,2%, aceasta fiind in continua crestere. Data fiind evolutia afacerii si volumul mare de activitate, instrumentele folosite anterior nu au reusit sa faca fata nevoilor de bugetare si raportare ale Porsche Romania, ceea ce i-a determinat pe manageri sa implementeze solutia CPM – managementul performantei companiei, de la Senior Software.

Porsche Romania isi gestioneaza bugetele cu solutia CPM de la Senior Software
Am decis sa colaboram cu Senior Software deoarece ii recomanda istoricul cu alti clienti, evolutia ascendenta a companiei si existenta resurselor necesare implementarii proiectului. Am ales sistemul CPM deoarece era necesar sa optimizam procesul de bugetare interna. Solutia de la Senior Software ne ofera atat acces in timp real la informatie cat si posibilitatea de a o modifica oricand, iar prezentarea bugetelor se realizeaza intr-un mod mult mai prietenos decat intr-un simplu Excel.
Daniela Vasile
Director Financiar Porsche Romania
Porsche Romania isi gestioneaza bugetele cu solutia CPM de la Senior Software

Cu ajutorul solutiei CPM de la Senior Software utilizatorii au obtinut, printre altele:

  • Acces in timp real la informatii consolidate cu privire la bugetele companiei
  • Eficientizarea proceselor de alocare a costurilor si a veniturilor
  • Posibilitatea de a genera cu un click rapoarte detaliate privind profitabilitatea companiei
  • Reducerea timpului dedicat obtinerii analizelor predictive
  • Optimizarea proceselor decizionale din cadrul companiei
  • Imbunatatirea comunicarii la nivelul organizatiei

Porsche Romania este importatorul general pentru marcile Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Das WeltAuto, fiind responsabila si de domeniul After Sales si de distributia cu piese de schimb si accesorii originale. In 45 de ani Porsche Holding Salzburg a devenit cel mai de succes comerciant auto din Europa, activand de asemenea in Columbia, Chile si China.