Un producator international de acoperisuri isi gestioneaza afacerea din Romania cu doua sisteme software

Filiala romaneasca a unui producator european de acoperisuri foloseste doua sisteme software pentru optimizarea fluxurilor de lucru si a proceselor de analiza si raportare.

Bauder Romania este filiala producatorului german de acoperisuri cu acelasi nume. Cu o cifra de afaceri de peste 4,3 milioane de euro, compania de la Cluj si-a inceput activitatea in 2005 si principalele produse furnizate sunt acoperisurile pentru terasa, acoperisurile verzi si cele sarpanta.

Odata cu dezvoltarea afacerii si, implicit, a vanzarilor si a volumului de date generat de companie, Bauder Romania intampina provocari in managementul operatiunilor sau in emiterea de rapoarte si analize de business la timp. Astfel, managerii companiei au ales sistemele integrate SeniorERP – pentru managementul resurselor si SeniorVisualBI – pentru analiza datelor.

Un producator international de acoperisuri isi gestioneaza afacerea din Romania cu doua sisteme software
Odata cu cresterea volumului de vanzari, implementarea unei solutii de tip ERP a devenit o necesitate. Programele pe care le foloseam nu mai faceau fata cerintelor noastre. Aveam nevoie de rapoarte emise intr-un timp mult mai scurt, cu informatii la zi si cu date relevante si la obiect. Experienta pe piata si validarea data de alte companii ne-au convins sa colaboram cu Senior Software. Totodata, am apreciat know-how-ul si profesionalismul echipei care ne-a ajutat sa intelegem cum se poate adapta sistemul in functie de necesitatile companiei Bauder.
Abram Arpad
Director General Bauder Romania

Dupa implementarea celor doua solutii de ERP si BI de la Senior Software, compania monitorizeaza mai usor situatia incasarilor si optimizeaza permanent fluxurile de documente si procesele din cadrul Bauder Romania. De asemenea, furnizorul de acoperisuri reuseste sa intocmeasca si sa trimita la timp rapoartele si bugetele de business, imbunatatind comunicarea cu Bauder International.

Aveam nevoie de un sistem de raportare si analiza intuitiv care sa ne permita sa trimitem producatorului din Germania rapoarte cu date relevante si precise, in timp real. Cel mai important beneficiu pe care ni-l ofera solutiile este cel de a avea o situatie la zi in privinta raportarilor si a bugetarii, ceea ce ne ajuta sa eliminam problema intarzierilor. In industria in care noi activam, implementarea solutiilor ERP si BI sunt, fara indoiala, investitii necesare.
Abram Arpad
Director General Bauder Romania