Producatorul si distribuitorul branzeturilor Torockoi: „Nota 10 pentru program!”

Binal Mob, producatorul si distribuitorul branzeturilor Torockoi, a implementat ERP, BI si SFA de la Senior Software

De cand utilizeaza pachetul de solutii de la Senior Software, compania care produce si distribuie branzeturile Torockoi a obtinut 100% trasabilitate, control crescut asupra costurilor si veniturilor, dar si o viziune clara asupra directiei in care trebuie sa se indrepte strategiile de business.

Binal Mob, producatorul si distribuitorul branzeturilor Torockoi, din regiunea Transilvaniei, utilizeaza un pachet de softuri pentru manangementul integrat al afacerii care i-a adus o simplificare a operatiunilor din fabrica si o imbunatatire a vanzarilor de pe teren.

Compania din Alba, care procezeaza peste 15.000 litri de lapte pe zi, a reusit sa isi optimizeze productia si distributia cu sistemele integrate ERP – pentru managementul resurselor, BI – pentru analiza datelor si SFA – pentru agentii de vanzari, din portofoliul Senior Software.

Printre beneficiile obtinute de Binal Mob, prin automatizarea data de solutiile Senior Software, se numara:

  • Control mai bun asupra cash flow-lui
  • Viteza si acuratete crescuta in procesarea datelor
  • Trasabililitate completa asupra produselor
  • Ajustarea productiei si distributiei dupa cerintele pietei
  • Reducerea retururilor si a erorilor in general
  • Imbunatatirea relatiilor cu clientii/furnizorii etc.
Producatorul si distribuitorul branzeturilor Torockoi: „Nota 10 pentru program!”

„Mai multe, intr-un timp mai scurt. Nota 10 pentru ERP!”

ERP-ul, cu toate modulele lui, te ajuta foarte mult. Un prim avantaj net il reprezinta operativitatea in saricinile repetitive, poti automatiza foarte mult. Te ajuta cand vrei sa stii cu cati bani produci ceva, poti sa iei decizii, poti sa faci un plan de vanzare, poti sa faci un buget, putem face mai multe intr-un timp mai scurt si putem sa avem date exacte. Nota 10 pentru program, ne-a rezolvat o problema.
Marius Chiorean
Property Manager Lactate Torockoi

„Cu SeniorSFA am simplificat modul de lucru fantastic de mult”

SeniorSFA este o aplicatie foarte stabila si foarte responsive. A simplificat modul de lucru fantastic de mult. Ne-a ajutat sa optimizam foarte mult cuantumul vanzarilor, in sensul ca urmarim mult mai atent cum performeaza produsul la client am putut constata unde sunt probleme, ce solutii sunt necesare si, astfel, am scazut foarte mult retururile.
Marius Chiorean
Property Manager Lactate Torockoi

Utilizand solutia SeniorVisualBI, managerii companiei au reusit sa obtina o imagine clara asupra activitatilor zilnice, dar si acces la date despre pozitia pe piata a produselor, a afacerii in general si a celor circa 500 de parteneri Lactate Torockoi.