Productivitate cu 30% mai mare in cadrul Jollycontor, distribuitor de obiecte sanitare premium

Cel mai mare distribuitor de obiecte sanitare premium din Cluj estimeaza o crestere de pana la 30% a productivitatii

Cel mai mare furnizor clujean de obiecte sanitare de lux se asteapta la o crestere de pana la 30% a productivitatii angajatilor dupa implementarea unui pachet de softuri marca Senior Software.

Cu 25 ani de experienta pe piata obiectelor sanitare, Jollycontor a ales pachetul integrat de sisteme format din solutiile SeniorERP pentru managementul resurselor si SeniorVisualBI pentru raportare si analiza. Reprezentantii companiei considera ca cele doua solutii vor aduce o crestere de pana la 30% a productivitatii angajatilor prin automatizarea activitatilor si monitorizarea acestora in timp real.

Pachetul de solutii Senior Software iti permite sa controlezi de la macro la micro o buna parte din operatiunile firmei si sa realizezi cu usurinta orice centralizare, raport sau analiza. Este un tool exceptional! Totodata, solutia de BI ne permite sa construim dashboard-uri din mai multe rapoarte, un aspect care este extrem de important, mai ales cand vrei sa prezinti mai multe date intr-un singur loc pentru aprobarea unui buget sau a unui proiect.
Paul Ivanciuc
Manager Operatiuni Jollycontor

Dupa implementarea pachetului de solutii ERP + BI,  reprezentantii Jollycontor au observat si alte beneficii:

  • Majorarea eficientei in procesul de aprovizionare marfuri cu 20-25%
  • Documente fiscale generate pe baza comenzii
  • Control mai bun asupra circuitului documentelor
  • Fluxuri operationale mai bune
  • Procesul decizional este mai eficient
  • Urmarirea in timp real a situatiei incasarilor

Alegerea managerilor Jollycontor de a investi intr-un pachet de softuri pentru gestionarea afacerii a fost luata datorita dezvoltarii companiei din ultimii ani.

Ne-am dat seama ca nu putem creste fara o solutie integrata de management pe masura, iar pachetul ERP + BI de la Senior Software a indeplinit cele mai multe criterii de selectie in comparatie directa cu alti furnizori din domeniu.
Paul Ivanciuc
Manager Operatiuni Jollycontor

Jollycontor este o afacere din Cluj ce desfasoara activitati de consultanta, distributie, retail si vanzari online in domeniul amenajarilor interioare de baie. Compania detine un showroom de aproximativ 2.000 mp si doua depozite cu o suprafata totala de 4.000 mp, iar in potrofoliul acesteia se regasesc peste 5.000 de produse.