Regina Maria si-a schimbat sistemul software de bugetare

Este vorba despresistemul CPM de la Senior Software, care integreaza functionalitati de bugetare, planificare si Business Intelligence intr-o singura platforma.

Reteaua de sanatate Regina Maria, unul dintre cei mai importanti funizori de servicii medicale private din Romania, isi gestioneaza bugetele si rapoartele financiare mai usor si mai rapid cu ajutorul unei solutii software.

Regina Maria este un operator care ofera servicii medicale private pe piata din Romania inca din 1995.  In prezent, compania deserveste peste 2,2 milioane de pacienti si inregistreaza o cifra de afaceri ce depaseste 91 milioane de euro.

Odata cu extinderea business-ului, reprezentantii Regina Maria au decis sa implementeze solutia CPM cu Business Intelligence integrat, furnizata de Senior Software, cu scopul de a eficientiza procesele de bugetare si consolidare financiara.

Regina Maria si-a schimbat sistemul software de bugetare
Am ales Senior Software deoarece ne-a convins ca poate livra specificul bugetar al organizatiei noastre intr-un sistem stabil. Flexibilitatea solutiei ne-a permis sa implementam particularitatile organizatiei noastre in termeni de buget si, totodata, sa definim reguli clare de validare.
Daniela Petra
CFO Regina Maria

Cu sistemul CPM, toti responsabilii de buget folosesc o singura aplicatie in cadrul careia se pot crea bugete de tip bottom-up, monitorizari individuale si in timp real asupra progresului privind constructia bugetara, dar si calcule automate, repartizari si reconcilieri ale veniturilor si costurilor. De asemenea, softul CPM raspunde nevoii companiei de consolidare a bugetelor de venituri, costuri, CAPEX si EBITDA la nivel de divizie, campus si companie. Mai mult, variatiile de tip “PreviosYear vs. BudgetYear” pentru incasari, cheltuieli si profit pot fi analizate in timp real.

In plus, prin functionalitatile de simulare si analizele de tip “What-if” ale sitemului CPM, Reteaua de sanatate Regina Maria poate observa ce impact ar putea avea pe plan global deciziile de la nivel de companie.

Regina Maria si-a schimbat sistemul software de bugetare
Primul lucru pe care l-am observat dupa implementarea solutiei CPM a fost interfata web intuitiva, dar si o mai mare coerenta in date, validari formale si consolidare a informatiilor. Totodata, procesul de bugetare s-a simplificat datorita capacitatii de initializare a bugetului pe baza istoricului din anul anterior.
Daniela Petra
CFO Regina Maria