Romcarbon Romcarbon gestioneaza bugetele si rapoartele cu o singura solutie software

Dupa implementarea solutiei CPM de la Senior Software, Romcarbon isi gestioneaza in mod integrat procesele de bugetare si raportare din cele 7 centre de profit.

In acest mod, compania a redus timpul dedicat procesarii datelor, focusandu-se pe analizii si decizii de management.

Romcarbon este cel mai important producator de ambalaje plastice din Romania, cu peste 65 de ani de experienta in industrie. Compania a inregistrat o cifra de afaceri de 181 milioane lei in 2016 si, in prezent, are aproximativ 1000 de angajati.

Romcarbon isi desfasoara activitatea in 7 centre de profit, iar complexitatea activitatii de productie impune o analiza cuprinzatoare si detaliata pe care infrastructura software a companiei nu o asigura. Astfel, managerii Romcarbon au decis implementarea solutiei CPM oferita de Senior Software, pentru automatizarea proceselor de bugetare si raportare.

Romcarbon gestioneaza bugetele si rapoartele cu o singura solutie software
Solutia CPM ne ofera functionalitati de bugetare si raportare in aceeasi aplicatie, astfel incat acum putem accesa date comerciale si financiare, atat la nivel de centru de profit, cat si pe toata compania. Mai mult, informatiile necesare analizei de management sunt prezentate in rapoarte comparative pe perioade diferite, tabelar, dar si in grafice sugestive.
Viorica Zainescu
Director Financiar Romcarbon

Cu ajutorul solutiei CPM, compania isi gestioneaza si monitorizeaza mai usor costurile si bugetul de productie, reducand timpul dedicat prelucrarii rapoartelor in favoarea identificarii de solutii si luarii deciziilor de management.

Citeste comunicatul integral pe seniorsoftware.ro.