Sano Vita are vanzari online de 3 ori mai mari cu solutiile noastre

Sano Vita a obtinut vanzari online de trei ori mai mari prin implementarea pachetului de sisteme de la Senior Software

Sano Vita si-a triplat vanzarile dupa utilizarea unui pachet de sisteme de la Senior Software. De asemenea, distribuitorul a crescut productivitatea angajatilor, a redus timpii de livrare a comenzilor si a obtinut un control deplin al afacerii.

Sano Vita este un distribuitor de alimente vegetariene cu un brand foarte apreciat in Romania. Dupa ce a implementat un pachet de sisteme unic in Romania pentru automatizarea proceselor de business, compania are vanzari online de trei ori mai mari.

Sano Vita utilizeaza un pachet de sisteme Senior Software format din solutiile E-commerce pentru vanzare online, ERP pentru managementul resurselor, BI pentru analiza datelor, WMS pentru managementul depozitelor, SFA pentru managementul agentilor de vanzari, CPM pentru bugetare si planificare.

„Vanzari online mai mari cu E-commerce si trasabilitate completa cu ERP”

Cu E-commerce s-a triplat numarul de vanzari pe zona de online deoarece avem o mai buna vizibilitate pe piata si posibilitati variate de promovare. In prezent, avem comenzi din toata tara, o legatura mai stransa cu clientii si informatii transmise fara erori.
Adrian Buica
IT Manager - Sano Vita

Cu SeniorERP, Sano Vita a obtinut trasabilitate completa si productivitate mai mare a angajatilor. “Sistemul ERP ne ajuta sa vedem exact ce face fiecare, iar acum avem un control chiar foarte bun asupra fortei de munca”a completat reprezentantul Sano Vita.

„Picking optimizat, produse usor de gasit si angajati instruiti cu SeniorWMS”

Sistemul WMS a dus la automatizarea proceselor din depozitul Sano Vita si la eliminarea erorilor umane, determinand cresterea numarului de comenzi procesate intr-o zi si reducerea timpului de livrare. In plus, asezarea produselor la raft dupa diferite criterii a ajutat la optimizarea traseelor de picking.

Cu SeniorWMS, chiar si un angajat nou poate gasi produsul dorit imediat deoarece i se arata pe un terminal mobil locatia articolului si traseul cel mai scurt. Inainte dura cateva saptamani sa invete rutele si unde se afla fiecare produs, acum dureaza maxim 1-2 zile sa se obisnuiasca cu sistemul.
Adrian Buica
IT Manager - Sano Vita

„Rapoarte corecte, strategii de marketing si optimizare in bugetare cu BI, SFA si CPM”

Cu SeniorVisualBI, managerii Sano Vita obtin mult mai rapid rapoarte si analize de business axate pe informatii corecte si relevante.  In acelasi timp, solutia SFA i-a ajutat sa identifice gradul de incarcare a fiecarui agent de vanzari in parte si sa dezvolte noi strategii de marketing. Nu in ultimul rand, sistemul SeniorCPM ofera echipei de management Sano Vita o vizibilitate mai buna a proceselor de bugetare.