Senior Software aniverseaza 15 ani de inovatie in tehnologie

In luna iunie, Senior Software a implinit 15 ani de activitate. Din 2003, compania noastra inoveaza piata de solutii software pentru automatizarea si managementul afacerilor

Senior Software sarbatoreste 15 ani de inovatie pe piata de solutii software pentru managementul de business. Cu un portofoliu de sisteme unic in Romania, compania a crescut in fiecare an si numara astazi peste 400 de proiecte in 5 tari. 

In luna iunie, Senior Software aniverseaza 15 ani de activitate. Din 2003, compania implementeaza solutii software inovatoare pentru automatizarea si gestionarea afacerilor, intr-un mediu competitiv, in care aproximativ 60% din industia software din Romania este controlata de investitori straini.

Senior Software se  diferentiaza de alti furnizori printr-un portofoliu de solutii unic in Romania, completat de servicii de implementare si suport, dar si de echipamente hardware necesare procesului de automatizare.

In contextul unei crize a fortei de munca ce se va acutiza, companiile doresc automatizarea proceselor de business pana la nivel de integrare cu utilajele din fabrici, pentru a elimina actiunile repetitive si timpii morti, facand angajatii competenti mult mai productivi. Pentru aceste probleme avem solutii extrem de puternice, care aduc rezultate spectaculoase. Efectele se vad astazi in evolutia portofoliului nostru de clienti, cand lucram cu unele dintre cele mai mari companii din piata. Pentru noi, cele mai importante resurse sunt angajatii si clientii nostri, iar cu ocazia acestei aniversari le multumim si ne dorim sa crestem impreuna in continuare.
Daniel Toma
Director General Senior Software

In cei 15 ani, Senior Software a implementat peste 400 de proiecte in companii din diferite domenii precum FMCG, retail, automotive, constructii, mobila, farmaceutic, servicii medicale private, echipamente industriale, etc.

Afacerile Regency si Senior Software au avut sansa sa se ridice una pe alta in situatii in care multi se prabuseau economic sau nu puteau dezvolta perspective solide de viitor. Pentru noi, solutia oferita de ei a adus nenumarate beneficii in companie, a accelerat viteza de lucru si a determinat o raportare corecta, in timp real. Relatia dintre cele doua companii nu este o simpla relatie B2B, ci o relatie de la om la om. Asadar, Senior Software este mai mult decat un partener de afaceri, este un prieten. La multi ani!
Alexandru Mankoosh
IT Manager - Regency Company, primul client al Senior Software

Senior Software are la baza parteneriate incheiate cu furnizori recunoscuti pe plan internationali precum Microsoft, Mantis, Tableau Software, Siemens si Zebra Technologies. Mai mult, compania are birouri in 4 locatii din Romania si o echipa formata din peste 150 de angajati.