Senior Software anunta cresterea cifrei de afaceri cu peste 42%

Compania a incheiat parteneriate cu jucatori cheie la nivel national si international precum Alexandrion, Regina Maria, Bauder, Delaco si Cafea Fortuna.

In 2017, cifra de afaceri a companiei Senior Software a inregistrat o crestere de peste 42%. Compania a incheiat parteneriate cu jucatori cheie la nivel national si international precum Alexandrion, Regina Maria, Bauder, Delaco si Cafea Fortuna.

Profitul realizat de Senior Software s-a dublat in 2017, iar cifra de afaceri a ajuns la 20,4 milioane lei, in crestere cu 42% fata de anul precedent. Furnizorul de solutii software a implementat sisteme in cadrul unor companii ce provin din domenii precum: FMCG, industria de mobila si cea a materialelor de constructii, sectorul serviciilor medicale private si nu numai.

Senior Software anunta cresterea cifrei de afaceri cu peste 42%

La scurt timp dupa implementarea solutiilor, clientii Senior Software au obtinut rezultate semnificative:

  • Reprezentantii Retelei private de sanatate Regina Maria pot vizualiza grafic si analiza in timp real variatii de tip „PreviousYear vs. BudgetYear” pentru incasari, cheltuieli si profit, datorita implementarii solutiei CPM.
  • Tot cu ajutorul sistemului pentru managementul performantei, companiile Secom, Romcarbon si Eldon Group au imbunatatit fluxurile de bugetare si analiza financiara.
  • Dupa implementarea solutiei WMS pentru E-commerce, magazinul online Miababy.ro livreaza 80% din comenzi in acceasi zi, procesarea acestora avand loc chiar si in 15 minute.
  • Alexandrion Grup, Delaco si Pambac au obtinut un control deplin asupra stocurilor si au imbunatatit acuratetea livrarilor pana la 99% folosind sistemul WMS.
  • Prin utilizarea solutiilor ERP si BI, companiile Energy Gas Provider, Bauder si Cafea Fortuna realizeaza monitorizarea activitatilor in timp real, iar Jollycontor Impex estimeaza cresteri de pana la 30% a productivitatii angajatilor.
Succesul financiar pe care l-am inregistrat in 2017 se datoareaza rezultatelor concrete obtinute de clientii nostri in urma implementarilor. Sistemele Senior Software sunt intuitive, incorporeaza know-how validat intern si international si sunt preconfigurate pe industrii, reusind astfel sa aduca beneficii cuantificabile intr-un timp scurt. In plus, toate solutiile noastre sunt flexibile si pot fi adaptate conform cerintelor clientului, cu posibilitati avansate de customizare
Daniel Toma
Director General - Senior Software
Senior Software anunta cresterea cifrei de afaceri cu peste 42%

In cei aproape 15 ani de activitate, Senior Software a realizat cu succes peste 400 de implementari. Echipa Senior Software este formata din 150 de angajati, personalul desfasurandu-si activitatea in 4 locatii din Romania, respectiv Bucuresti, Constanta, Cluj si Iasi.

Citeste comunicatul integral pe www.seniorsoftware.ro.