Solutiile Senior Software au automatizat activitatea Atma Grup

Atma Grup si-a inlocuit vechiile aplicatii cu un pachet unic de sisteme software pentru gestionarea resurselor si eficientizarea proceselor

Atma Grup si-a automatizat procesele de raportare si ofertare cu un pachet unic de sisteme software. Distribuitorul de scule de prelucrare prin aschiere si consumabile industriale a inlocuit vechile sisteme cu solutiile ERP si SeniorVisualBI furnizate de catre Senior Software.

Atma Grup, companie care distribuie la nivel national scule de prelucrare prin aschiere si consumabile industriale, a ales sa utilizeze solutiile integrate ERP si BI de la Senior Software pentru a gestiona mai usor resursele si activitatile de business. Datorita noilor achizitii, distribuitorul din Timisoara a obtinut un flux de lucru mai eficient si mai bine documentat, de la prospectarea clientilor si pana la finalizarea comenzilor.

atma-grup-seniorerp

Printre cele mai importante beneficii obtinute de catre companie se numara automatizarea procesului de ofertare care a determinat imbunatatirea relatiilor cu clientii. Totodata, procesele de aprovizionare si inventariere au fost integrate in ERP impreuna cu activitatile financiar-contabile. Astfel, activitatile interne si comerciale s-au fluidizat, timpii de lucru au scazut, iar erorile umane s-au redus.

Sistemele Senior Software sunt mult mai flexibile. Solutia ERP prezinta functionalitati superioare si permite integrarea unei game mai mari de activitati precum oferte, trimitere de e-mailuri si rapoarte, comunicare prin task-uri etc. Fiind adaptata dupa modul nostru de operare, acum putem folosi modulul de oferte, am reusit sa includem si politicile de aprovizionare in grid-urile modulelor, am adaptat rapoartele la nevoile noastre si tinem si contabilitatea in acelasi ERP.
Tiberius Eva
Administratorul Atma Grup

Solutia SeniorVisualBI reuneste toate informatiile si datele din companie intr-o singura baza de date, din care se pot genera rapoarte si analize detaliate. Acestea pot fi personalizate in functie de nevoile punctule ale managerilor.