Solutiile Senior Software au imbunatatit activitatea fabricii Mirdatod Prod

Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoarte si analize

Solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI de la Senior Software au imbunatatit activitatea producatorului de branzeturi Mirdatod Prod. Acum, toate procesele si resursele din fabrica sunt gestionate mai eficient iar rapoartele și analizele de business sunt mai usor de realizat.

Fabrica din jud. Mures a producatorului de branzeturi Mirdatod Prod a devenit mai eficienta in urma implementării sistemelor software. Cu ajutorul solutiilor ERP si BI de la Senior Software, procesul de productie a devenit mai precis si mai eficient.

Am ales sa colaboram cu Senior Software pe baza a 3 criterii: istoricul in implementare, recomandarile de pe piata si profesionalismul furnizorului. Acum, obtinem mult mai usor informatiile de care avem nevoie.
David Todoran
Actionar Mirdatod Prod

Automatizarea proceselor de planificare, raportare si analiza sustine planurile de dezvoltare si extindere ale companiei. Mirdatod Prod a investit in solutii software flexibile si intuitive pentru a isi imbunatati activitatea si pentru a pregati afacerea pentru viitor.

Pentru a putea conduce eficient o afacere in plina dezvoltare aveam nevoie de informatii, iar cu vechiul soft le obtineam greu, fiind necesara alocarea unui volum de munca important pentru centralizarea datelor. Cred ca achizitia pachetului ERP si BI este extrem de utila pentru companiile din productie.
Mircea Todoran
Actionar Mirdatod Prod

Cu ajutorul SeniorERP, compania poate acum sa:

  • Gestioneze intregul process de productie
  • Asigure un nivel optim al materiilor prime
  • Aiba o viziune mai buna si control sporit asupra cifrelor

Solutia SeniorVisualBI ajuta la imbunatatirea procesului decizional, prin:

  • Obtinerea in timp real a unor date relevante si precise
  • Realizarea facila a graficelor, previziunilor, simularilor, analizelor KPI etc
  • Obtinerea unei singure versiuni a adevarului
  • Reducerea erorilor si a timpilor necesari procesarii datelor
Solutiile Senior Software au imbunatatit activitatea fabricii Mirdatod Prod