Technova Invest – 5 ani de crestere constanta cu sprijinul sistemelor Senior Software

SeniorERP si SeniorVisualBI sustin de 5 ani dezvoltarea distribuitorului de materiale pentru instalatii termice Technova Invest.

Technova Invest activeaza in domeniul comertului cu materiale pentru instalatii termice si este unul dintre principalii distribuitori romani de sisteme complete din cupru, cu o cota de piata de peste 40%. In anul 2011 managerii companiei au decis sa implementeze solutiile integrate SeniorERP – pentru managementul afacerii si SeniorVisualBI – pentru analiza si raportare avansata, iar ulterior au implementat si SeniorE-commerce – solutia de comert electronic de la Senior Software. De atunci si pana in prezent compania s-a dezvoltat constant atat din punct de vedere al cifrei de afaceri, care a crescut cu 36% si a ajuns la 15 mil. EUR in 2015, cat si al numarului de depozite, care s-a triplat in aceasta perioada.

Technova Invest – 5 ani de crestere constanta cu sprijinul sistemelor Senior Software
In momentul in care am decis implementarea unei solutii pentru managementul afacerii noastre am avut in vedere achizitia unui sistem care sa acopere nevoia de a gestiona numarul mare de clienti si articole distribuite in mai multe locatii si care sa poata fi integrat cu alte solutii sau module, iar sistemele de la Senior Software s-au potrivit perfect cerintelor noastre. Utilizarea acestora s-a tradus prin cresterea numarului de depozite de la 3 la 9 si a cifrei de afaceri. Cu ajutorul SeniorERP si SeniorVisualBI am obtinut un control mai bun asupra afacerii pentru ca ne ofera informatii si rapoarte in timp real.
Mihai Chifor
Administrator IT Technova Invest

Caracteristicile solutiei SeniorERP, precum baza de date unica si modul de lucru online, permit introducerea informatiei o singura data, aceasta fiind ulterior disponibila in timp real tuturor angajatilor, indiferent de locatia in care se afla. Pentru Technova Invest, o companie cu mai multe puncte de lucru in diverse zone ale tarii, aceste avantaje oferite de SeniorERP au dus la imbunatatirea comunicarii interne, reducerea posibilitatii de aparitie a erorilor de operare precum si cresterea transparentei asupra operatiunilor.

Alaturi de sistemul SeniorERP, Technova Invest a implementat si un magazin online. Integrarea acestuia cu solutia ERP face ca orice comanda plasata de clienti in portalul online sa ajunga automat in SeniorERP, putand fi astfel procesata si pregatita pentru livrare in cel mai scurt timp.

Technova Invest – 5 ani de crestere constanta cu sprijinul sistemelor Senior Software

Pentru a acoperi nevoia de control si monitorizare in timp real a afacerii, Technova Invest a implementat odata cu SeniorERP si SeniorVisualBI – solutia de analiza si raportare dezvoltata pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor. Interactivitatea si usurinta in utilizare fac din sistemul Business Intelligence un instrument de baza pentru managerii companiei, deoarece le permite urmarirea facila a indicatorilor importanti pentru afacere – vanzari, profit, achizitii si nu numai.

Infiintata in 1996, Technova Invest comercializeaza centrale termice murale, radiatoare din otel, radiatoare de baie, aeroterme, izolatii, scule si accesorii pentru instalatii, de la producatori precum: Arca, Ferroli, Pekpan, Thermal Trend, Emmeti, Carlo Poletti, Erico, Zilmet etc. Personalul de peste 100 de angajati asigura operarea prompta si eficienta a comenzilor din cele 9 depozite situate in: Oradea, Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti, Baia Mare, Sibiu, Craiova si Suceava.