Temad Co, distribuitorul de produse auxiliare pentru constructii, a crescut productivitatea angajatilor cu SeniorERP si SeniorVisualBI

Temad Co a crescut productivitatea angajatilor prin utilizarea sistemelor ERP si Business Intelligence de la Senior Software.

Cu o cifra de afaceri de aproximativ 29,5 milioane de euro, Temad Co este recunoscuta pe piata materialelor auxiliare pentru constructii, amenajari si decoratiuni. Compania ocupa locul 207 in topul Forbes 500 al companiilor din Romania si are un portofoliu de peste 3100 produse pe care le distribuie catre o retea de peste 5000 de magazine, detinand 14 filiale la nivel national si un parc auto cu peste 160 de autovehicule.

Diversificarea gamelor de produse din portofoliu, a canalelor de vanzari si extinderea retelei de magazine au determinat cresterea volumului de date generat de companie, ducand astfel la aparitia de erori in operarea documentelor si dificultati in accesarea si gestionarea informatiilor financiare. Pentru a rezolva aceste probleme, managerii companiei au decis sa implementeze solutiile integrate SeniorERP – pentru managementul resurselor si SeniorVisualBI – pentru raportare si analiza avansata.

Temad Co, distribuitorul de produse auxiliare pentru constructii, a crescut productivitatea angajatilor cu SeniorERP si SeniorVisualBI
Functionalitatile specifice pentru activitatea de distributie si referintele pozitive din piata ne-au determinat sa alegem sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI. Ne dorim in continuare o dezvoltare organica a afacerii si este absolut necesar ca solutiile informatice pe care le utilizam sa tina pasul cu dezvoltarea companiei si, mai ales, cu dezvoltarea generala a industriei.
Florin Madar
Director General Temad Co
Temad Co, distribuitorul de produse auxiliare pentru constructii, a crescut productivitatea angajatilor cu SeniorERP si SeniorVisualBI

Inainte de a implementa sistemele de la Senior Software, Temad Co utiliza un sistem ERP care nu a reusit sa tina pasul cu dezvoltarea companiei si a nevoilor financiar-contabile ale acesteia din punct de vedere tehnologic. In prezent, cu sistemul SeniorERP toate procesele si datele sunt integrate intr-o platforma unica, iar modul de lucru online faciliteaza comunicarea intre angajatii din cele 14 puncte de lucru ale companiei si ofera acces in timp real la informatii despre stocuri, preturi, clienti, furnizori si altele.

Principalele beneficii obtinute de Temad Co dupa implementarea solutiilor SeniorERP si SeniorVisualBI au fost resimtite la nivel de productivitate, prin cresterea cu 30% a vitezei de operare si obtinerea mult mai rapida a rapoartelor. Fata de aplicatia utilizata anterior, echipa Temad obtine acum rapoartele necesare de patru-cinci ori mai repede. Totodata, compania beneficiaza de o urmarire mai eficienta a cheltuielilor, un control mai bun al cashflow-ului, angajati mai productivi si un timp mai redus de procesare si livrare a comenzilor.

Cu ajutorul solutiilor Senior Software utilizatorii isi pot accesa informatiile dorite extrem de specific si intr-un format agreat de toata echipa, in functie de nivelul de securitate. Sistemul ne ajuta foarte mult, iar numarul de utilizatori a crescut considerabil, echipa fiind motivata de bunele practici implementate intr-o solutie mult mai performanta decat cea anterioara. Totodata, interfata sistemului este prietenoasa, usor de folosit, astfel ca experienta de lucru este una pozitiva.
Sorin Ilie
Director IT Temad Co

Infiintata in 1994, compania Temad include o echipa de vanzari profesionista de peste 80 de persoane ce asigura cele mai bune servicii de livrari catre clientii companiei, in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii. In 2004, Temad Co a devenit cel mai important distribuitor KLINGSPOR, din 2008 este importator unic si distribuitor MELLERUD, iar in 2009 a devenit importator unic si distribuitor UHU si WD-40.