Todoceram isi gestioneaza procesele interne cu ERP si BI de la Senior Software

Implementarea solutiilor Senior Software a permis celor de la Todoceram sa imbunatateasca intreaga activitate.

Implementarea solutiilor Senior Software a permis celor de la Todoceram sa imbunatateasca intreaga activitate. Solutiile software integrate ERP si BI au ajutat optimizarea proceselor interne si la gestionarea informatiilor.

Cu sediul in Bihor, Todoceram este o companie ce distribuie placi ceramice si obiecte sanitare la nivel national. Pachetul de solutii implementat de Senior Software permite gestionarea resurselor, a fluxurilor de lucru si a proceselor de raportare si analiza.

Am ales aceste sisteme datorita recomandarilor partenerilor nostri si a capabilitatilor de operare ale solutiilor. Implementarea de ERP si BI a avut la baza dorinta de a fluidiza procesele interne si a creste transparenta informatiei. Am ales sa colaboram cu Senior Software, iar intreaga situatie a fost gestionata de o echipa de profesionisti.
Raul Ghiman
Director National Vanzari pentru Todoceram

Pentru Todoceram, posibilitatea de a urmari in detaliu toate procesele interne si comerciale este esentiala. De asemenea, functiile de raportare oferite de BI sunt necesare pentru stabilirea obiectivelor si urmarirea rezultatelor.

Sistemele implementate de Todoceram permit gestiunea in timp real si intr-o singura baza de date a:

  • Doua puncte de lucru
  • Flota de 10 camioane
  • Peste 600 de clienti
  • Mai bine de 25.000 de repere

De asemenea, procesele repetitive, precum generarea documentelor sau procesarea comenzilor, se realizeaza mai sigur si mai rapid, iar intreg fluxul financiar este mai usor de urmarit si controlat.

In domeniul nostru de activitate, aceste solutii sunt esentiale. Controlul proceselor interne, urmarirea cash-flow-lui, stabilirea obiectivelor si managementul, in general, sunt bazate pe informatii, iar acestea pot face diferenta intre o afacere de succes si restul companiilor.
Raul Ghiman
Director National Vanzari pentru Todoceram

In viitor, Todoceram doreste sa isi extinda catalogul de produse, cu repere fabricate in Romania dar si din import, iar scalabilitatea solutiilor de la Senior Software va sustine orice crestere a businessului.