Un distribuitor IT&C din Top 10 si-a automatizat depozitul cu solutia WMS de la Senior Software

Binal Mob, producatorul si distribuitorul branzeturilor Torockoi, a implementat ERP, BI si SFA de la Senior Software

Schimbari semnificative in depozitul unuia dintre cei mai importanti distribuitori IT&C din Romania. Royal Computers a decis sa utilizeze sistemul WMS de la Senior Software pentru managementul depozitului, iar beneficiile au inceput sa apara la scurt timp dupa implementare.

Cu o cifra de afaceri de peste 14 milioane euro, Royal Computers se regaseste in Top 10 cei mai importanti distribuitori de produse hardware din Romania. Compania detine un depozit de circa 2.260 de metri patrati si un portofoliu cu peste 2.500 de articole.

Din dorinta de a raspunde provocarilor din depozit, Royal Computers a ales sa implementeze solutia WMS de la Senior Software, dezvoltata pe platforma Mantis. Pentru un plus de beneficii, sistemul a fost completat de echipamente hardware precum cititor cod bare sau imprimanta etichete autocolante, furnizate tot de catre Senior Software.

Solutia WMS a fost selectata in urma unui studiu de piata, iar in final, flexibilitatea sistemului si experienta echipei sunt aspectele care au facut diferenta.
Liviu Brezae
Managing Partner Royal Computers

La doua saptamani dupa implementare au inceput sa apara si primele imbunatatiri in depozit. Printre beneficiile inregistrate se numara: cresterea acuratetei livrarilor la peste 98%, imbunatatirea productivitatii angajatilor cu 35%, cresterea vizibilitatii asupra operatiunilor si stocurilor, reducerea costurilor logistice si operationale si optimizarea traseelor de picking.

Sunt bucuros sa pot spune ca am castigat pe toate planurile. Cel mai palpabil beneficiu se poate vedea la numarul de linii de comanda executate intr-o zi. Cu WMS-ul am inregistrat intr-o perioada de varf si 12.000 de linii operate, fata de 7.500 inainte de implementare. Pot spune ca, in urmatorii cinci ani, aplicatia de la Mantis si echipa Senior Software pot face fata la orice dezvoltare a spatiului de depozitare pe care ne-o propunem.
George Samoila
Director Logistica – Royal Computers