Vanzari mai mari cu peste 30% pentru ProfiArt cu platforma E-commerce

Cresterea vanzarilor si a numarului de utilizatori la numai o luna dupa implementarea solutiei Senior Software de E-commerce

ProfiArt, companie situata in top 3 magazine de specialitate din Romania care comercializeaza materiale pentru pictura, a inregistrat cresteri semnificative in vanzari la numai o luna dupa implementarea solutiei noastre de E-commerce. 

Specializata in comertul unei game variate de materiale pentru artisti plastici si pentru diferite tehnici de hobby creativ, compania ProfiArt a ales sa investeasca intr-o platforma de comert electronic customizabila, care sa sustina dezvoltarea dorita in mediul online. Astfel, managerii companiei au optat pentru solutia noastra de E-commerce, cu ajutorul careia au inregistrat rezultate importante la scurt timp dupa implementare.

Inca din prima luna de folosire a noii platforme am avut cresteri fata de perioada similara a anului precedent: vanzarile au crescut cu peste 30%, valoarea medie a cosului s-a dublat, numarul utilizatorilor s-a marit cu 25%, iar timpul petrecut pe site a avut o crestere de peste 20%.
Gabriel Varzan
IT Manager ProfiArt

Totodata, solutia oferita de noi, i-a adus magazinului profiart.ro multe alte beneficii, printre care:

  • Indexare mult mai eficienta a paginilor
  • Vizibilitate crescuta pentru produse si informatii usor accesibile
  • Personalizare dupa ultimele tendinte din piata
  • Posibilitate de atasare a unor documente, imagini, video-uri etc
  • Clasificare de produse dupa un numar nelimitat de ramificatii
  • Listare separata pentru articole noi/promotionale etc, prin pagini speciale
  • Interactionare in timp real cu clientii prin sectiunea de suport de pe site

Echipa ProfiArt a hotarat sa investeasca in solutia noastra, deoarece vechiul sistem nu putea sustine dezvoltarea dorita in mediul online.

O solutie E-commerce era un imperativ, fiind un canal foarte important de vanzare si vizibilitate. In urma analizei mai multor sisteme, cea propusa de Senior Software s-a pliat cel mai bine pe nevoile noastre, din punct de vedere al functionalitatilor, versatilitatii si costurilor. Furnizorul a inteles foarte repede cerintele noastre.
Gabriel Varzan

Compania ProfiArt a fost infiintata in 1997, iar produsele din portofoliu sunt furnizate prin intermediul celor doua magazine proprii din Bucuresti si printr-o retea de distributie nationala. Datorita gamei variate de produse, a brandurilor de top comercializate si a serviciilor oferite, ProfiArt se situeaza in prezent in topul companiilor de profil din Romania.