Blog

Acasa5 motive pentru care SeniorERP este alegerea numarul 1 a companiilor din Romania

5 motive pentru care SeniorERP este alegerea numarul 1 a companiilor din Romania

PUBLICAT PE 22 SEPTEMBRIE, 2022

Sistemul ERP este o parte fundamentala in gestionarea a mii de afaceri de toate dimensiunile si din toate industriile, iar implementarea unui software de planificare a resurselor intreprinderii vine ca un prim pas in modernizarea afacerilor si automatizarea proceselor de business.

Fie ca discutam despre contabilitate, productie, gestionarea stocurilor si a comenzilor, managementul relatiilor cu clientii, vanzari si marketing, gestionarea proiectelor si resurselor umane sau despre alte operatiuni, un software ERP performant si integrat iti permite sa conectezi toate procesele de business. Un sistem ERP modern ofera vizibilitate in timp real pentru un proces decizional mai bine informat si, astfel, sunt eliminate procedurile ineficiente, se obtine o scalabilitate ridicata, performanta crescuta, iar procesele consumatoare de timp si resurse sunt eliminate.

SeniorERP soft ERP 100% romanesc optimizeaza procesele de lucru pentru companiile din Romania

SeniorERP, soft ERP 100% romanesc, optimizeaza procesele de lucru pentru companiile din Romania

SeniorERP este un software modern de planificare a resurselor intreprinderii, adaptat la nevoile companiilor de toate dimensiunile si din toate industriile, ce faciliteaza gestionarea optima a tuturor resurselor, modalitati avansate de analiza si multiple oportunitati de dezvoltare.

In cele ce urmeaza vom prezenta 5 motive principale pentru care afacerile din Romania au ales Senior Software ca partener de dezvoltare, dar si marturiile clientilor legate de beneficiile obtinute in urma utilizarii sistemului SeniorERP – soft ERP pentru managementul resurselor.

“Printre principalele criterii pentru care am ales Senior Software s-au numarat posibilitatea de adaptare a sistemului SeniorERP la nevoile noastre, dar si capacitatea de extindere a solutiilor, pe masura ce ne dezvoltam. Nu in ultimul rand, a contat profesionalismul echipei cu care am fost in legatura inca de la inceput, pentru ca ai nevoie sa vezi ca oamenii cu care vorbesti sunt bine pregatiti si interesati ca lucrurile sa mearga.“
Alina Tinca
Masibo Sport

1. ERP perfect adaptat legislatiei financiar-contabile si mediului de afaceri din Romania

SeniorERP este un sistem ERP perfect adaptat legislatiei financiar-contabile romanesti si se pliaza cu usurinta pe particularitatile afacerilor locale. In plus, este un sistem usor de utilizat si personalizat si include functionalitati actualizate, inclusiv pentru zona de contabilitate.

Toate datele despre activitatea si rezultatele intregii companii, precum: plati, incasari, taxe si impozite, situatia liniilor de credit, balanta si profit sunt centralizate in SeniorERP. De asemenea, solutia furnizeaza informatii in timp real, cu ajutorul carora organizatiile isi pot gestiona obligatiile de plata, prin planificarea cash flow-ului si prin notificari si alerte periodice.

Prin urmare, datorita solutiei SeniorERP, depui la timp raportarile si declaratiile solicitate de stat, acestea putand fi realizate printr-o simpla apasare de buton, direct in sistem.

“SeniorERP ne-a convins prin adaptarea remarcabila la legislatia romaneasca si la realitatile mediului de afaceri local. Este o solutie completa, eficienta, rapida, integrata si extrem de prietenoasa cu utilizatorul.“
Radu Muntean
Baneasa Moara & Baneasa Paste
“Incepand cu 2021 a venit acest tavalug al cresterii costurilor de productie, tavalug care acum se poate urmari in timp real. Avem beneficii care tin de partea de bugetare, de inchidere a unei luni si de P&L, unde vezi imediat ce costuri nu ti-au fost facturate.“
Liviu Semenescu
Monte Banato – Pangram

2. Sistem ERP flexibil si usor de adaptat specificului oricarei afaceri

Senior Software este o companie din Romania care ofera solutii software performante pentru managementul integrat al afacerilor. Furnizorul investeste timp si resurse in cercetarea si dezvoltarea solutiilor oferite, iar acest lucru este vizibil si apreciat de companii.

SeniorERP este un soft ERP robust, flexibil si scalabil, care simplifica si imbunatateste fluxurile de lucru, indiferent de structura sau dimensiunea businessului. Solutia pentru managementul resurselor acopera cu succes nevoile oricarui tip de organizatie si faciliteaza automatizarea si integrarea tuturor operatiunilor de business. Totodata, SeniorERP iti permite sa gestionezi atat activitatea tuturor companiilor pe care le detii, cat si multiple puncte de lucru, informatiile fiind transferate si actualizate in timp real.

Datorita modulelor integrate din care este alcatuit SeniorERP, poti sa gestionezi cu usurinta toate procesele, de la marketing si vanzari, la productie, financiar sau logistica. Sistemul iti permite sa colectezi, stochezi, gestionezi si sa interpretezi, intr-un singur loc, date din multiple activitati comerciale.

“Aveam nevoie de un software eficient si flexibil, iar Senior Software a fost furnizorul care a inteles foarte bine nevoile noastre si ne-a oferit cea mai buna solutie din punct de vedere calitate / pret. Cateva dintre beneficiile pe care le-am obtinut in urma implementarii sunt: operarea simplificata, reducerea erorilor, trasabilitate, securitatea datelor, un sistem de raportare eficient.“
Mihai Muresan
Herlitz Romania
“Cel mai mare avantaj rezultat din parteneriatul cu Senior Software il constituie informatia oferita. Acum avem acces mult mai usor la informatie datorita modului in care este structurat sistemul SeniorERP. Al doilea avantaj este posibilitatea de automatizare, incepand de la procesele de facturare si de gestiune a stocului, pana la conexiunea cu alte softuri, precum cel de automatizare a livrarilor.“
Sorin Felea
Atu Tech

3. Acces la rapoarte intuitive si analize detaliate, in timp real

Usurinta cu care pot fi generate rapoartele, impreuna cu modul simplificat in care sistemul faciliteaza interactiunea utilizatorilor cu datele, constituie un puternic element de diferentiere al solutiei SeniorERP.

Cu ajutorul sistemului integrat pentru managementul resurselor de la Senior Software, utilizatorii au posibilitatea sa genereze cu usurinta atat o gama variata de rapoarte incluse standard in aplicatie, cat si rapoarte custom, create in functie de nevoile si specificul businessului.

sistem erp seniorerp ofera acces la rapoarte intuitive si analize detaliate in timp real

Cu functionalitatile de Raportare si Analiza a datelor, prezente in SeniorERP, utilizatorii castiga vizibilitate completa asupra operatiunilor, control asupra businessului si posibilitatea sa isi stabileasca obiective clare si realiste, bazate pe date corecte si complete, disponibile in timp real.

In plus, datorita Dashboardurilor interactive din SeniorERP, utilizatorii beneficiaza, intr-un singur ecran, de o varietate mare de informatii relevante. In acest mod, au vizibilitate asupra zonelor de business care evolueaza favorabil si, totodata, pot reactiona rapid atunci cand este necesara interventia.

“In prezent, datorita sistemului ERP, lucrurile sunt mai ordonate, avem o situatie clara asupra intregii activitati si ne putem seta obiective foarte precise. Avem o situatie foarte, foarte clara in privinta stocurilor, ceea ce e extrem de important pentru noi. Putem sa generam rapoarte in functie de nevoi, pe orice palier, atat pe partea de achizitii, cat si pe cea de vanzari si incasari. Acest lucru ne permite sa organizam si sa planificam mai bine perioada urmatoare.“
Alina Tinca
Masibo Sport
“Rapoartele de productie sunt complete si usor de vizualizat, astfel incat si gestiunea a cunoscut imbunatatiri. Pe zona de vanzari, avem o situatie mult mai clara despre activitatea agentilor de vanzari pe diversele canale de distributie pe care le deservim. Usurinta cu care realizam inregistrarile contabile, faptul ca am automatizat declaratiile si diferite documente uzuale, cat si posibilitatile extinse pe care le avem in intocmirea rapoartelor – pentru noi sunt cele mai importante avantaje aduse de SeniorERP.“
Ruxandra Alexianu
Merlins Beverages

4. Mod de lucru unitar pentru toate departamentele companiei

SeniorERP unifica datele, procesele si functiile esentiale de business, precum finantele, productia, gestionarea stocurilor si a comenzilor, managementul relatiilor cu clientii, vanzarile si marketingul, administrarea proiectelor si resursele umane. Unificarea datelor si a departamentelor contribuie la crearea unei imagini de ansamblu asupra businessului, iar organizatiile isi pot gestiona mai eficient procesele de business, pe baza unui flux informational continuu.

Totodata, SeniorERP le permite companiilor sa identifice zonele de business care pot fi imbunatatite sau care prezinta oportunitati de crestere. Deoarece toate departamentele lucreaza in acelasi sistem si au acces la aceleasi informatii, echipele au posibilitatea sa observe in timp real si sa ia masuri proactive in diferite situatii, fie ca este vorba de o crestere brusca a cererii pentru un anumit produs, de intarzieri in livrarile de la un furnizor sau de o criza iminenta a fluxului de numerar.

In plus, pe baza informatiilor din sistemul ERP, companiile isi pot stabili obiective precum cresterea eficientei, reducerea costurilor si adaptarea la conditiile in schimbare ale consumatorilor sau ale pietei. SeniorERP automatizeaza multe sarcini predispuse la erori, precum facturarea si procesarea comenzilor, introducerea si actualizarea stocurilor si multe altele, furnizand in timp util informatiile de care echipele au nevoie pentru a functiona mai eficient.

“Solutiile informatice de la Senior Software ne-au convins ca sunt ceea ce compania noastra are nevoie pentru a organiza activitatea tuturor departamentelor. Faptul ca ne-au oferit acces la o solutie integrata a fost un aspect decisiv in luarea deciziei de colaborare.“
Petronel Rus
SamMills Distribution
“SeniorERP a minimizat timpii de lucru pierduti, oferindu-ne acces la toate informatiile societatii intr-o singura baza de date. Cu noul ERP, am obtinut situatii mult mai clare si precise privind productivitatea fiecarui departament si activitatea pe care o desfasuram, intr-un timp optim.“
Marius Constantin
Cipcos Mar Complex

5. Expertiza si know how-ul echipei de profesionisti

Sute de companii din Romania, printre care se numara si cele prezentate in acest articol, au ales Senior Software ca partener de dezvoltare pe baza criteriilor si a obiectivelor departamentale bine stabilite, precum si in urma unor studii de piata intense si a discutiilor purtate cu diversi provideri de solutii software.

Flexibilitatea si gradul ridicat de customizare prezentate de solutia SeniorERP, impreuna cu profesionalismul echipei Senior Software si experienta vasta a acesteia, sunt printre principalii factori luati in considerare de companii in alegerea celei mai bune solutii ERP.

SeniorERP – sistem ERP cu rezultate imediate

Printre rezultate inregistrate de companiile care au ales solutia SeniorERP se numara:

%

mai mult timp dedicat clientilor

%

crestere eficienta in procesul de aprovizionare

%

mai multe comenzi procesate

%

reducere timp de facturare

%

crestere a vanzarilor online

%

crestere cifra de afaceri