Senior Software, 5 ani de la infiintarea sediului zonal din Cluj

Senior Software este mai aproape de companiile din vestul, nordul si centrul Romaniei

Senior Software, furnizorul de solutii software pentru managementul integrat al afacerilor, marcheaza implinirea a 5 ani de la infiintarea biroului din Cluj. Extinderea a permis furnizorului sa fie mai aproape de companiile din vestul, nordul si centrul Romaniei, oferind clientilor un portofoliu vast de sisteme software si hardware pentru dezvoltarea business-urilor.

In 2014, Senior Software a deschis sediul din Cluj cu scopul de a fi mai aproape de companiile din zona respectiva, cu solutii software performante, adaptate dupa particularitatile fiecarui business. In cei 5 ani de activitate, reprezentanta clujeana a furnizorului Senior Software a reusit sa implementeze sisteme software in cadrul a peste 50 de companii cu sedii in Cluj, Timisoara, Arad, Bihor, Hunedoara, Alba si nu numai.

Clientii din vestul Romaniei care si-au imbunatatit activitatea cu ajutorul sistemelor Senior Software provin din variate industrii precum: FMCG, Automotive, Logistica, Materiale plastice, Materiale de constructii, Mobila & Decoratiuni, Birotica & Papetarie, Utilaje & Echipamente, Scule & Unelte, Electrice & Electronice, Farma etc.

Digitalizarea si industrializarea sunt concepte familiare clientilor nostri care isi doresc sa ramana competitivi, iar noi suntem aici pentru companiile clujene care isi doresc sisteme software moderne, integrate, menite sa eficientizeze activitatile de business.
Gabriel Ursu
Area Sales Manager in cadrul Senior Software

Printre companiile din Cluj care utilizeaza sistemele Senior Software se numara:

Odata cu cresterea volumului de vanzari, implementarea unei solutii ERP a devenit o necesitate. Aveam nevoie de rapoarte emise intr-un timp mult mai scurt, cu informatii la zi si cu date relevante si la obiect. Experienta pe piata si validarea data de alte companii ne-au convins sa colaboram cu Senior Software. Totodata, am apreciat know-how-ul si profesionalismul echipei care ne-a ajutat sa intelegem cum se poate adapta sistemul in functie de necesitatile companiei.
Abram Arpad
Director General Bauder Romania
  • Antares RomaniaCel mai mare producator de scaune ergonomice din Romania a ales sistemele Senior Software pentru managementul fabricii, de la planificarea productiei (APS) si a necesarului de materiale (MRP) pana la urmarirea procesului de productie si KPI in timp real (MES).
Solutia de management al productiei ne-a convins prin compatibilitatea cu modul nostru de lucru. O vom utiliza pentru a reduce costurile de productie si pentru a furniza cu usurinta informatii utile si mai precise clientilor si partenerilor.
Laczko Hunor
Director de productie Antares Romania