Cifra de afaceri a Senior Software a crescut cu 20%

Fata de anul 2017, afacerile companiei Senior Software au crescut cu 20%, iar profitul a avut o majorare de aproximativ 25%

In 2018, Senior Software a avut o crestere a cifrei de afaceri de 20%, iar la inceputul anului 2019 a lansat noua versiune a sistemului SeniorERP. Tot in 2018, a implementat cu succes sisteme personalizate de management al afacerii pentru: Royal Computers, Libris.ro, TeraSteel, Ocean Fish si multi altii.

Cu o crestere a cifrei de afaceri in 2018 de 20%, Senior Software este singurul furnizor de solutii software din tara ce ofera un pachet complet de solutii integrate pentru managementul afacerii.

În 2018 am introdus pe piață soluții integrate, customizabile, pentru a susține jucători cheie din variate industrii. Pe lângă sistemele software flexibile, bazate pe tehnologii testate la nivel internațional, am pus la dispoziția companiilor interesate de automatizare și o gamă variată de echipamente performante de la producători recunoscuți pe plan global. Printre aceștia se numără și Zebra Technologies care ne-a acordat în 2018 statutul de Premier Business Partner.
Daniel Toma
CEO Senior Software

Lista de clienti a furnizorului a continuat sa creasca si in 2018. Au beneficiat de softuri si echipamente de la Senior Software companii din diferite sectoare de activitate, printre care:

  • Royal Computers: sistemul WMS a ajutat la livrarea a peste 98% din comenzi si la cresterea productivitatii cu 35%;
  • Libris.ro: solutia WMS a imbunatatit activitatea din depozit cu 30%, ajungand si la 12 000 de comenzi procesate intr-o zi;
  • TeraSteel: dupa numai o luna, solutia APS a crescut performanta fabricilor din Romania si Serbia cu 10%;
  • Koh-I-Noor si ProfiArt au implementat platforma E-commerce si au avut vanzari cu 81%, respectiv 30% mai mari.
  • Ocean Fish: 12 tone de produse procesate zilnic si angajati instruiti in 2-3 zile sunt o parte din beneficiile aduse de sistemul WMS.