STUDIU DE CAZ VIDEO:

Predictibilitate mai buna asupra costurilor cu materiile prime,
obtinuta de UrsPack cu solutiile ERP si BI

Mai multe detalii in urmatorul video:

UrsPack, jucator de top din industria de ambalaje biodegradabile din Romania, a automatizat si a imbunatatit operatiunile din intreaga companie, incepand de la productie si depozite si pana la vanzari, folosind solutiile ERP si BI de la Senior Software. Compania din Suceava realizeaza la nivel industrial productie de ambalaje biodegradabile personalizate. Cu o cifra de afaceri de circa 3 milioane de euro, producatorul si-a propus sa dubleze cifra de afaceri cu ajutorul sistemelor SeniorERP si SeniorVisualBI.

“Senior Software a venit cu o solutie excelenta pentru a digitaliza tot ceea ce se intampla in companie, de la productie si vanzari si pana la gestionarea depozitelor, iar acest lucru ne ajuta sa ne dezvoltam intr-un ritm armonios si foarte bine controlat. Sistemele ne vor ajuta sa scalam vanzarile si sa gestionam fiecare produs, sa ne dam seama unde avem pierderi si unde putem face mai mult, astfel incat sa obtinem profit mai mare.”
Vasile Avram Ursaciuc
Administrator, UrsPack

Ce avantaje a obtinut compania?

Ca urmare a implementarii sistemelor integrate SeniorERP si SeniorVisualBI, echipa UrsPack a obtinut urmatoarele:

Sintetizarea si structurarea tuturor informatiilor de interes

O baza unica de date, cu acces usor la informatii, oricand si de oriunde

Estimare mult mai realista cu privire la costurilor de productie

Control asupra relatiei cu clientii si acces la istoricul interactiunilor

Identificare rapida si corecta a produselor din depozit

Rapoarte si analize detaliate pe vanzari, evolutie produse, fluctuatie costuri

Predictibilitate mai buna in privinta costurilor cu materia prima

Vizibilitate si control crescut asupra stocurilor

Estimari cat mai exacte pe zona de vanzari, pe termen mediu si lung

Strategii de business mai eficiente, bazate pe date corecte

Situatia din companie inainte si dupa implementarea sistemelor ERP si BI

Decizia de a incepe colaborarea cu Senior Software a venit ca urmare a dorintei managerilor de a gestiona optim atat activitatile de vanzari, cat si produsele din depozite si materiile prime folosite in productie, urmarindu-se inclusiv obtinerea de suport in procesul decizional. Anterior, in companie lipsea vizibilitatea asupra costurilor reale de productie, iar fluctuatia costurilor de materii prime nu putea fi urmarita in timp real.

Compania a inceput sa utilizeze sistemele integrate ERP si BI, de la Senior Software, in luna octombrie 2022.  Acestea, reprezinta pentru UrsPack o solutie completa care permite automatizarea fluxurilor de lucru si un management eficient de la A la Z.

Solutia acopera toate nevoile companiei din punct de vedere operational si face posibila interpretarea usoara a informatiilor si transpunerea acestora in directii de business, pentru cresterea eficientei si a profitabilitatii. Avand un instrument care acopera toate departamentele operationale, producatorul poate obtine inclusiv o predictibilitate mai buna cu privire la costurile cu materia prima.

beneficii implementare sisteme software informatice erp si bi la urspack

“Am ales Senior Software pentru ca ne ofera solutiile complete la nevoile actuale ale firmei si ne ajuta in a ne dezvolta si a ne atinge obiectivele viitoare.

La inceput, cand am intrat in contact cu aplicatia Senior Software, parea un pic sofisticata, complicata, dar usor, usor, parcurgand pasii, s-a dovedit a fi ceva foarte util si nu greu de implementat. Suntem foarte multumiti de solutiile Senior Software, si impreuna cu ei vom dezvolta Urspack ca sa ajunga acolo unde ne dorim.”

Lucian Gradinaru, Director Executiv – UrsPack

Despre companie

Cu sediul in Suceava, UrsPack este o afacere cu capital 100% romanesc, lansata in anul 2014, care se ocupa de productia si personalizarea de ambalaje biodegradabile. Compania a pornit afacerea cu 2 angajati si un spatiu de lucru de 50 mp, ajungand in prezent sa dispuna de un numar de 70 de angajati si o suprafata de 5.000 mp, businessul avand puncte de lucru in toata tara.

UrsPack realizeaza o gama variata de ambalaje din carton personalizate pentru restaurante, fast-food-uri, catering, cofetarii si patiserii, productia lunara fiind de ordinul zecilor de milioane.

m² suprafata
mil
EURO CA
angajati

Afla cum poti obtine si tu beneficii majore cu pachetul ERP + BI!

Detalii